КРАТЪК ПРОТОКОЛ № 22
ОТ ДИСТАНЦИОННОТО ЗАСЕДАНИЕ ЧРЕЗ ВИДЕОКОНФЕРЕНТНА ВРЪЗКА
НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ,
ПРОВЕДЕНО НА 17 ЮНИ 2020 г.


ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Евгени Диков – член на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет
ОТСЪСТВАТ: Иван Гешев, Йордан Стоев
/На заседанието присъства Васил Пеловски – и. д. главен секретар на Висшия съдебен съвет/
/Откриване на заседанието – 13.30 ч/
По внесените допълнения и на основание последвалите разисквания по дневния ред

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

І. ВКЛЮЧВА в дневния ред следните допълнителни точки:
20. Проект на решение по Анализ на констатираните от Инспектората към ВСС случаи на нарушаване правото на разглеждане и решаване на делото в разумен срок за периода 01.10.2019 г. - 31.03.2020 г.
Внася: Комисия „Дисциплинарна дейност и взаимодействие с ИВСС“
21. Проект на решение по молбата на Стоян Ичов Моневски за освобождаване от заеманата длъжност „заместник на административния ръководител - заместник-районен прокурор“ на Софийска районна прокуратура.
Внася: Комисия по атестирането и конкурсите
22. Проект на решение за периодично атестиране на Ина Петрова Джокова - Лазарова - прокурор в Софийска районна прокуратура.
Внася: Комисия по атестирането и конкурсите
23. Проект на решение за извънредно атестиране на Йордан Маринов Кожухаров - прокурор в Районна прокуратура – Велико Търново.
Внася: Комисия по атестирането и конкурсите

ПО ДНЕВНИЯ РЕД

ДИСЦИПЛИНАРНА ДЕЙНОСТ И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ИВСС

1. ОТНОСНО: Произнасяне по определение на дисциплинарния състав по дисциплинарно дело № 1/2020 г. по описа на Висшия съдебен съвет

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

ПРЕКРАТЯВА производството по дисциплинарно дело № 1/2020 г. по описа на ВСС, поради смъртта на Илия Димитров Русенов (към момента на внасяне на предложението, заемащ длъжността „следовател“ в ОСО при Окръжна прокуратура гр. Пловдив).
2. ОТНОСНО: Произнасяне по предложението на главния прокурор за образуване на дисциплинарно производство и налагане на дисциплинарно наказание на Стойко Иванов Иванов – прокурор в Районна прокуратура - Ямбол

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

2.1. На основание чл. 316, ал. 1 от ЗСВ, ОБРАЗУВА ДИСЦИПЛИНАРНО ПРОИЗВОДСТВО за налагане на дисциплинарно наказание на Стойко Иванов Иванов – прокурор в Районна прокуратура – Ямбол.
2.2. На основание чл. 316, ал. 3 от ЗСВ, ИЗБИРА ЧРЕЗ ЖРЕБИЙ ДИСЦИПЛИНАРЕН СЪСТАВ: Евгени Диков, Даниела Машева, Огнян Дамянов.
2.3. На основание чл. 316, ал. 3 от ЗСВ, ОПРЕДЕЛЯ за председател на състава Евгени Диков, който е и докладчик.
/Решенията са взети без участието на Калина Чапкънова, поради направен самоотвод/

АТЕСТИРАНЕ И КОНКУРСИ

3.1. ОСВОБОЖДАВА, на основание чл. 165, ал. 1, т. 2 от ЗСВ, Мария Петкова Шишкова от заеманата длъжност „заместник на главния прокурор“ при Върховна касационна прокуратура, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП“, считано от датата на вземане на решение на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет за преназначаването й на длъжност „съдия“ в Окръжен съд – Пловдив.
3.2. ИЗПРАЩА решението по т. 3.1, ведно с молбата на Мария Петкова Шишкова - заместник на главния прокурор при Върховна касационна прокуратура, относно преназначаването й по реда на чл. 169, ал. 5 от ЗСВ на длъжност „съдия“ в Окръжен съд – Пловдив на Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет, по компетентност.
4.1. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 169, ал. 5 от ЗСВ, Любен Владимиров Иванов на заеманата преди назначаването му за „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Търговище длъжност „прокурор“ в Районна прокуратура - Търговище, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 20.06.2020 г.
4.2. ОПРЕДЕЛЯ, на основание чл. 175, ал. 4, изр. 2 от ЗСВ, Мила Стефанова Стайкова – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура - Търговище, за изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Търговище, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 20.06.2020 г., до встъпване в длъжност на нов административен ръководител.
5. ОПРЕДЕЛЯ, на основание чл. 175, ал. 4, изр. 2 от ЗСВ, Гергана Петрова Колева - административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура – Кърджали, за изпълняващ функциите „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Кърджали, с ранг „прокурор в ОП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 20.06.2020 г., до встъпване в длъжност на нов административен ръководител.
6.1. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 169, ал. 5 от ЗСВ, Даниела Георгиева Петърнейчева-Баракова на заеманата преди назначаването й за „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Пещера длъжност „прокурор“ в Районна прокуратура - Пещера, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 23.06.2020 г.
6.2. ОПРЕДЕЛЯ, на основание чл. 175, ал. 4, изр. 2 от ЗСВ, Татяна Костадинова Щерева – прокурор в Районна прокуратура - Пещера, за изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Пещера, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 23.06.2020 г., до встъпване в длъжност на нов административен ръководител.
7. ОПРЕДЕЛЯ, на основание чл. 175, ал. 4, изр. 2 от ЗСВ, Блага Димитрова Георгиева - административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура – Свищов, за изпълняващ функциите „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Свищов, с ранг „прокурор в АП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 23.06.2020 г., до встъпване в длъжност на нов административен ръководител.
8.1. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 169, ал. 5 от ЗСВ, Атанас Асенов Филипов на заеманата преди назначаването му за „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Павликени длъжност „прокурор“ в Районна прокуратура - Павликени, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица №1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 23.06.2020 г.
8.2. ОПРЕДЕЛЯ, на основание чл. 175, ал. 4, изр. 2 от ЗСВ, Габриела Антонова Дремсизова – прокурор в Районна прокуратура - Павликени, за изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Павликени, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 23.06.2020 г., до встъпване в длъжност на нов административен ръководител.
9. ОТНОСНО: Молба от Снежа Миткова Георгиева-Димитрова - прокурор в Районна прокуратура - Плевен и Чавдар Александров Шолев - прокурор в Районна прокуратура - Троян, за преместване, на основание чл. 194, ал. 2 от Закона за съдебната власт

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

9.1. ПРЕМЕСТВА, на основание чл. 194, ал. 2 от ЗСВ, Снежа Миткова Георгиева-Димитрова – прокурор в Районна прокуратура – Плевен, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура - Троян, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от датата на встъпване в длъжност.
9.2. ПРЕМЕСТВА, на основание чл. 194, ал. 2 от ЗСВ, Чавдар Александров Шолев – прокурор в Районна прокуратура – Троян, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Плевен, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от датата на встъпване в длъжност.
10. ОТНОСНО: Предложение от главния прокурор за оптимизиране щатната численост на органи на съдебната власт в системата на Прокуратурата на Република България

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

10.1.1. ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Районна прокуратура-Плевен с 1 (една) свободна длъжност „прокурор“, считано от датата на вземане решението.
10.1.2. ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Районна прокуратура-Димитровград с 2 (две) свободни длъжности „прокурор“, считано от датата на вземане решението.
10.1.3. ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Районна прокуратура-Лом с 1 (една) свободна длъжност „прокурор“, считано от датата на вземане решението.
10.1.4. ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Районна прокуратура-Девин с 1 (една) свободна длъжност „прокурор“, считано от датата на вземане решението.
10.2. ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА РАЗКРИЕ 5 (пет) щатни длъжности „прокурор“ във Върховна касационна прокуратура, считано от датата на вземане решението.
10.3. ВНАСЯ предложението в заседанието на Пленума на Висшия съдебен съвет, насрочено на 18.06.2020 г., за разглеждане и произнасяне.
11. ОТНОСНО: Оптимизиране щатната численост на Районна прокуратура - Берковица с оглед обезпечаване на административния ръководител с изтичащ втори мандат

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

11.1. ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА СЪКРАТИ щатната численост на Районна прокуратура - Лом, с 1 (една) свободна длъжност „прокурор“, считано от датата на вземане на решението.
11.2. ПРЕДЛАГА НА ПЛЕНУМА НА ВСС, на основание чл. 30, ал. 5, т. 7 от ЗСВ, ДА РАЗКРИЕ 1 (една) щатна длъжност „прокурор“ в Районна прокуратура - Берковица, считано от датата на вземане на решението.
11.3. ВНАСЯ предложенията в заседанието на Пленума на Висшия съдебен съвет, насрочено на 18.06.2020 г., за разглеждане и произнасяне.
12. ОТНОСНО: Заявление за отвод от редовен член на втора конкурсна комисия по обявения, с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по протокол № 3/29.01.2020 г., конкурс за младши следователи в следствените отдели в окръжните прокуратури

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

12.1. ОПРЕДЕЛЯ Генчо Костадинов Терзиев – следовател в Национална следствена служба, за редовен член на втора конкурсна комисия за младши следователи, на мястото на Албена Николова Гонкова.
12.2. ОПРЕДЕЛЯ чрез жребий Светослав Донов Василев - следовател в Национална следствена служба, за резервен член на втора конкурсна комисия за младши следователи, на мястото на Генчо Костадинов Терзиев.
13.1. ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 3 от ЗСВ (в сила до 11.02.2020 г.), във връзка с § 72, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на ЗСВ (ДВ, бр. 11/07.02.2020 г.), периодично атестиране на Стоян Ичов Моневски - заместник на административния ръководител - заместник-районен прокурор на Софийска районна прокуратура.
13.2. ПРИЕМА, на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането „МНОГО ДОБРА" на Стоян Ичов Моневски - заместник на административния ръководител - заместник-районен прокурор на Софийска районна прокуратура.
14.1. ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 3 от ЗСВ (в сила до 11.02.2020 г.), във връзка с § 72, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на ЗСВ (ДВ, бр. 11/07.02.2020 г.), периодично атестиране на Васил Георгиев Стойков - завеждащ Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура - Сливен.
14.2. ПРИЕМА, на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането „МНОГО ДОБРА" на Васил Георгиев Стойков - завеждащ Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура - Сливен.
15.1. ПРИЕМА, на основание чл. 196, т. 4 от ЗСВ (в сила до 11.02.2020 г.), във връзка с чл. 197, ал. 5, т. 1 от ЗСВ и § 72, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на ЗСВ (ДВ, бр.11/07.02.2020 г.), извънредно атестиране на Валентин Цанев Цанев - прокурор в Районна прокуратура – Разград.
15.2. ПРОВЕЖДА, на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането „МНОГО ДОБРА" на Валентин Цанев Цанев - прокурор в Районна прокуратура – Разград.
16.1. ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 4 от ЗСВ (в сила до 11.02.2020 г.), във връзка с чл. 197, ал. 5, т. 1 от ЗСВ и § 72, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на ЗСВ (ДВ, бр.11/07.02.2020 г.), извънредно атестиране на Христо Денчев Христов - заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура - Сливен.
16.2. ПРИЕМА, на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането „МНОГО ДОБРА" на Христо Денчев Христов - заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура - Сливен.
17.1. ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 4 от ЗСВ (в сила до 11.02.2020 г.), във връзка с чл. 197, ал. 5, т. 1 от ЗСВ и § 72, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на ЗСВ (ДВ, бр.11/07.02.2020 г.), извънредно атестиране на Димитър Георгиев Узунов - прокурор в Районна прокуратура - Бургас.
17.2. ПРИЕМА, на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането „МНОГО ДОБРА" на Димитър Георгиев Узунов - прокурор в Районна прокуратура - Бургас.
18. ПОВИШАВА, на основание чл. 234 от ЗСВ, Стела Василева Кръстева - заместник на административния ръководител - заместник-районен прокурор на Районна прокуратура - Враца, с ранг „прокурор в АП“, на място в по-горен ранг „прокурор във ВКП и ВАП“, с месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от датата на вземане на решението.
19. ОТНОСНО: Искане от главния прокурор за временно отстраняване от длъжност на следовател, на основание чл. 230, ал. 1 от ЗСВ. /съгласно решение по Протокол № 20/04.06.2020 г., т. 1 на Прокурорската колегия на ВСС/ /магистратът е поканен, не се явява/

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

19.1. ОТСТРАНЯВА ВРЕМЕННО Надежда Тодорова Куюмджиева-Тодорова от длъжността „следовател“ в Следствения отдел на Софийска градска прокуратура, до приключване на воденото срещу нея наказателно производство по досъдебно производство по Преписка № 9463/2020 г. по описа на СГП, отдел „Специализиран“.
19.2. На основание чл. 230, ал. 5 от ЗСВ, за периода на временното отстраняване от длъжност, на същата да се заплаща възнаграждение в размер на минималната работна заплата.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТОЧКИ

20. ОТНОСНО: Анализ на констатираните от Инспектората към ВСС случаи на нарушаване правото на разглеждане и решаване на делото в разумен срок за периода 01.10.2019 г. - 31.03.2020 г.

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

20.1. ОДОБРЯВА проект на Анализ на констатираните от ИВСС случаи на нарушаване правото на разглеждане и решаване на делата в разумен срок по чл.60м ЗСВ, за периода 01.10.2019 г. - 31.03.2020 г.
20.1.2. Приема данните за установени от ИВСС нарушения на правото на разглеждане и решаване на делата в разумен срок по Глава трета „а“ ЗСВ, за периода 01.10.2019 г. - 31.03.2020 г.
20.1.3. Приема отчета на министъра на правосъдието относно постъпили заявления и изплатени обезщетения по реда на Глава трета „а“ ЗСВ, за периода 01.10.2019 г. - 31.03.2020 г.
20.1.4. Напомня на административните ръководители на прокуратурите, че следва да продължат прилагането на мерките, приети по т. 90.1.6 от Протокол № 21/19.07.2018 г. и т. 1.5 от Протокол № 29/22.11.2018 г. на Пленума на ВСС.
20.1.5. Не приема нови мерки.
20.2. ПРЕДЛАГА на Пленума на ВСС:
20.2.1. Да приеме Анализ на констатираните от ИВСС случаи на нарушаване правото на разглеждане и решаване на делата в разумен срок по чл.60м от ЗСВ, за периода 01.10.2019 г. - 31.03.2020 г.
20.2.2. Да приеме данните за установени от ИВСС нарушения на правото на разглеждане и решаване на делата в разумен срок по Глава трета „а“ от ЗСВ, за периода 01.10.2019 г. - 31.03.2020 г.
20.2.3. Да приеме отчета на министъра на правосъдието относно постъпили заявления и изплатени обезщетения по реда на Глава трета „а“ от ЗСВ, за периода 01.10.2019 г. - 31.03.2020 г.
20.2.4. Да напомни на административните ръководители на прокуратурите, че следва да продължат прилагането на мерките, приети по т.90.1.6 от Протокол № 21/19.07.2018 г. и т.1.5 от Протокол № 29/22.11.2018 г. на Пленума на ВСС.
20.2.5. Не приема нови мерки.
20.2.6. Материалите по т. 20.2.1, т. 20.2.2 и т. 20.2.3 да се публикуват на интернет страницата на ВСС след приемането им от Пленума на ВСС.
21. ОТНОСНО: Молба от Стоян Ичов Моневски за освобождаване от заеманата длъжност „заместник на административния ръководител - заместник-районен прокурор“ на Софийска районна прокуратура

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

21.1. ОСВОБОЖДАВА, на основание чл. 160, във връзка с чл. 165, ал. 1, т. 2 от ЗСВ, Стоян Ичов Моневски от заеманата длъжност „заместник на административния ръководител - заместник-районен прокурор“ на Софийска районна прокуратура, с ранг „прокурор в АП“, считано от датата на вземане на решението.
21.2. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 169, ал. 5 от ЗСВ, Стоян Ичов Моневски на заеманата преди назначаването му за „заместник на административния ръководител - заместник районен прокурор“ на Софийска районна прокуратура длъжност „прокурор“ в Софийска районна прокуратура, с ранг „прокурор в АП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от датата на вземане на решението.
22.1. ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 3 от ЗСВ (в сила до 11.02.2020 г.), във връзка с § 72, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на ЗСВ (ДВ, бр. 11/07.02.2020 г.), периодично атестиране на Ина Петрова Джокова - Лазарова - прокурор в Софийска районна прокуратура.
22.2. ПРИЕМА, на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането „МНОГО ДОБРА" на Ина Петрова Джокова - Лазарова - прокурор в Софийска районна прокуратура.
23.1. ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 4 от ЗСВ (в сила до 11.02.2020 г.), във връзка с чл. 197, ал. 5, т. 1 от ЗСВ и § 72, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на ЗСВ (ДВ, бр.11/07.02.2020 г.), извънредно атестиране на Йордан Маринов Кожухаров - прокурор в Районна прокуратура – Велико Търново.
23.2. ПРИЕМА, на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането „МНОГО ДОБРА" на Йордан Маринов Кожухаров - прокурор в Районна прокуратура – Велико Търново.

/Закриване на заседанието – 14.00 ч/

 


Стенографи:
Зоя Костова

 


СЪГЛАСУВАЛ,
Васил Пеловски:
и. д. главен секретар на ВСС

Резултати от гласуването на решенията по протокола. Гласуването е в съответствие с предложението на вносителя.

Публикуван на
19.06.2020 г.


 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд