ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ НА
ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ
НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ


УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ,

На основание чл. 33, ал. 1 от Закона за съдебната власт свиквам заседание на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на
21 октомври 2020 г. от 13.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф” № 12, при следния


Д Н Е В Е Н   Р Е Д:

 

ДИСЦИПЛИНАРНА ДЕЙНОСТ И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ИВСС

1. Проект на решение по Заповед № 775/10.08.2020 г. на административния ръководител на Окръжна прокуратура – Варна, с която, на основание чл. 327, ал. 1 от Закона за съдебната власт, е обърнато внимание на Стоян Тодоров Загоров – прокурор в Окръжна прокуратура – Варна.
Внася: Комисия „Дисциплинарна дейност и взаимодействие с ИВСС“

АТЕСТИРАНЕ И КОНКУРСИ

2. Проект на решение за определяне на изпълняващ функциите „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Ловеч, поради изтичащ на 26.10.2020 г. мандат.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
3. Проект на решение за определяне на изпълняващ функциите „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура – Гоце Делчев, поради изтичащ на 28.10.2020 г. мандат.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
4. Проект на решение за определяне на дата за провеждане на събеседване с допуснатия кандидат в процедурата за избор на административен ръководител – апелативен прокурор на Апелативна специализирана прокуратура.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
5. Проект на решение по предложението на Таня Георгиева Александрова - прокурор в Районна прокуратура - Харманли за откриване на процедура по реда на чл. 194, ал. 1 от ЗСВ и преназначаването й от Районна прокуратура - Харманли в Софийска районна прокуратура.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
6. Проект на решение за определяне на изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Стара Загора.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси

СЪДЕБНА АДМИНИСТРАЦИЯ

7. Проект на решение по предложението на главния прокурор за трансформиране на щатна бройка за съдебен служител във Военно-окръжна прокуратура-София.
Внася: Комисия „Съдебна администрация“

 

 

ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ
ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВСС:
ИВАН ГЕШЕВ


Публикуван на:
16 октомври 2020 г.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд