ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ НА
ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ


УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ,
На основание чл. 33, ал. 1 от Закона за съдебната власт свиквам заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет на 26 ноември 2020 г. от
9.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет,
ул. Eкзарх Йосиф, № 12, при следния

Д Н Е В Е Н   Р Е Д


ПРАВНИ ВЪПРОСИ

1. Проект на Закон за изменение и допълнение на Гражданския процесуален кодекс.
Внася: Комисия по правни въпроси
* * * * *
2. Проект на решение за сключване на договори за наем на оборудвани помещения за разполагане на хардуер за нуждите на централизираните информационни системи на ОСВ /отложена с решение на Пленума на ВСС по Протокол № 28/19.11.2020 г./.

УПРАВЛЕНИЕ НА СОБСТВЕНОСТТА

3. Проект на решение в изпълнение на предложение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по т. 4 от Протокол № 26/08.07.2020 г. и решение по т. 1 от Протокол № 20/13.08.2020 г. от дистанционно заседание чрез видеоконферентна връзка на Пленума на Висшия съдебен съвет, за оптимизиране структурата на районните прокуратури.
Внася: Комисия „Управление на собствеността“
4. Проект на решение за упълномощаване на представляващия ВСС да подпише договор за безвъзмездно предоставяне за управление на недвижим имот – частна общинска собственост, находящ се в гр. Несебър, пл. „Жулиета Шишманова“, на Висшия съдебен съвет, чрез Окръжна прокуратура – Бургас, за нуждите на Териториално отделение – Несебър към Районна прокуратура – Бургас.
Внася: Комисия „Управление на собствеността“
5. Проект на решение за упълномощаване на представляващия ВСС да подпише договор за безвъзмездно предоставяне за управление на част от недвижим имот – публична общинска собственост, находящ се в гр. Разград, бул. „Бели Лом“ № 33.
Внася: Комисия „Управление на собствеността“
6. Проект на решение за упълномощаване на представляващия ВСС да изрази становище на основание чл. 17, ал. 2 от ЗДС до областния управител на област Плевен, за имот находящ се в гр. Плевен, ул. „Александър Стамболийски“ № 3, с отпаднала необходимост за ВСС.
Внася: Комисия „Управление на собствеността“

ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ ВСС:
ДЕСИСЛАВА АХЛАДОВА


Публикуван на:
20 ноември 2020 г.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд