КРАТЪК ПРОТОКОЛ № 42
ОТ ДИСТАНЦИОННОТО ЗАСЕДАНИЕ ЧРЕЗ ВИДЕОКОНФЕРЕНТНА ВРЪЗКА
НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ,
ПРОВЕДЕНО НА 25 НОЕМВРИ 2020 г.


ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЩ: Иван Гешев – главен прокурор на Република България
ОТСЪСТВАЩИ: Евгени Диков, Калина Чапкънова
На заседанието присъства Тихомир Димитров – главен секретар на Висшия съдебен съвет
Откриване на заседанието – 14.40 ч.
По внесените допълнения и на основание последвалите разисквания по дневния ред

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

І. ВКЛЮЧВА в дневния ред следните допълнителни точки:
10. Проект на решение по предложение за определяне на изпълняващ функциите „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Разлог.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
11. Проект на решение по предложение за определяне на изпълняващ функциите „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Казанлък.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
12. Решение № 13587 от 03.11.2020 г. на Върховния административен съд – Петчленен състав – II колегия, по адм. дело № 6604/2020 г., с което оставя в сила Решение № 3024 от 26.02.2020 г., постановено по адм. дело № 12559/2019 г. на тричленен състав на ВАС, Шесто отделение.
Внася: Комисия „Дисциплинарна дейност и взаимодействие с ИВСС“

ПО ДНЕВНИЯ РЕД

ИЗБОР НА АДМИНИСТРАТИВНИ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ОРГАНИ НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ

1. ОТНОСНО: ИЗБОР на административен ръководител – апелативен прокурор на Апелативна специализирана прокуратура
Кандидат:
Димитър Франтишек Петров – „прокурор“ в Специализираната прокуратура, с ранг „прокурор в АП”
(постъпило заявление за отказ от участие в процедурата с вх. № ВСС-6858/19.11.2020 г.)

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

1. ПРЕКРАТЯВА откритата, с решение на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет по Протокол № 19/03.06.2020 г. (обн. ДВ, бр.53/12.06.2020 г.), процедура за избор на административен ръководител - апелативен прокурор на Апелативна специализирана прокуратура, поради отказ от участие на единствения допуснат кандидат - Димитър Франтишек Петров - прокурор в Специализираната прокуратура.
1.1. Решението по т. 1 да се обяви на интернет страницата на ВСС в раздел Важно/Конкурсни процедури/Избор на административни ръководители.

АТЕСТИРАНЕ И КОНКУРСИ

2. ОТНОСНО: Проект на решение по предложението на главния прокурор за преназначаване на магистрати по реда на чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, във връзка с оптимизиране структурата на районните прокуратури

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

2.1. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Николай Владимиров Захманов – изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Сандански, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.2. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Жана Иванова Захова-Божкилова – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Сандански, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.3. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Иван Ангелов Калоянов – прокурор в Районна прокуратура – Сандански, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП ", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.4. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Елена Серафимова Гоцева – прокурор в Районна прокуратура – Сандански, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.5. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Мария Тошкова Стефанова – прокурор в Районна прокуратура – Сандански, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.6. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Ангел Стефанов Атанасов – прокурор в Районна прокуратура – Сандански, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.7. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Джулия Сашова Божичкова – младши прокурор в Районна прокуратура – Сандански, на длъжност „младши прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.8. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Пиринка Аспарухова Костадинова – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Петрич, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.9. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Мариана Благоева Калинска-Захманова – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Петрич, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.10. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Емил Борисов Дончев – прокурор в Районна прокуратура – Петрич, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.11. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Надежда Иванова Шутова – прокурор в Районна прокуратура – Петрич, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.12. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Стоян Георгиев Дундев – прокурор в Районна прокуратура – Петрич, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.13. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Георги Иванов Иванов – прокурор в Районна прокуратура – Петрич, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.14. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Иван Николов Чилев – изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Гоце Делчев, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.15. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Нели Томова Вълчева-Мутафчиева – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Гоце Делчев, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.16. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Карамфил Георгиев Темелков – прокурор в Районна прокуратура – Гоце Делчев, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.17. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Мария Георгиева Шапкова – прокурор в Районна прокуратура – Гоце Делчев, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.18. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Крум Илиев Попов – прокурор в Районна прокуратура – Гоце Делчев, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.19. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Стефка Атанасова Янкова-Котрулева – младши прокурор в Районна прокуратура – Гоце Делчев, на длъжност „младши прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.20. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Светлана Петрова Паскалева – младши прокурор в Районна прокуратура – Гоце Делчев, на длъжност „младши прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.21. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Ружена Георгиева Кондева – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Разлог, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.22. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Васил Кирилов Чекански – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Разлог, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.23. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Костадин Иванов Чилев – прокурор в Районна прокуратура – Разлог, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.24. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Мирослав Валериев Каназирев – прокурор в Районна прокуратура – Разлог, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.25. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Иван Атанасов Караиванов – прокурор в Районна прокуратура – Разлог, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Благоевград, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Благоевград, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.26. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Методи Ангелов Маринов – изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Бяла Слатина, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.27. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Десислава Александрова Хайтова-Рашовска – прокурор в Районна прокуратура – Бяла Слатина, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.28. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Юлия Патева Кирова-Вельовска – прокурор в Районна прокуратура – Бяла Слатина, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.29. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Николина Цочева Кисьова-Шабанска – прокурор в Районна прокуратура – Бяла Слатина, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.30. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Сашка Кинева Горнишка – прокурор в Районна прокуратура – Бяла Слатина, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.31. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Гергана Павлова Кюркчийска – прокурор в Районна прокуратура – Оряхово, изпълняващ длъжността „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Оряхово, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.32. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Емилиян Митков Костов – прокурор в Районна прокуратура – Оряхово, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.33. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Димитър Йорданов Николов – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Козлодуй, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.34. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Геновева Цветанова Георгиева – прокурор в Районна прокуратура – Козлодуй, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.35. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Марин Атанасов Николов – прокурор в Районна прокуратура – Козлодуй, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.36. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Цветомила Тошкова Пашовска-Николовска – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Мездра, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.37. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Надежда Генова Борисова – прокурор в Районна прокуратура – Мездра, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.38. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Иван Борисов Минковски – прокурор в Районна прокуратура – Мездра, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.39. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Любен Владимиров Владинов – прокурор в Районна прокуратура – Мездра, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.40. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Евтим Иванов Евтимов – прокурор в Районна прокуратура – Мездра, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.41. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Нина Красимирова Кръстева – прокурор в Районна прокуратура – Мездра, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.42. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Георги Викторов Палански – прокурор в Районна прокуратура – Мездра, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Враца, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Враца, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.43. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Даниела Георгиева Гюрова – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.44. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Анета Кирилова Стоева – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.45. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Олга Йорданова Смилянова – прокурор в Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.46. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Марияна Методиева Кожухарова – прокурор в Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.47. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Славка Иванова Димитрова – прокурор в Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.48. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Юлиян Кирилов Крумов – прокурор в Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.49. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Михаил Венци Крушовски – прокурор в Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.50. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Даниела Димитрова Методиева – прокурор в Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.51. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Емил Иванов Павлов – прокурор в Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.52. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Радослава Иванова Митева – прокурор в Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.53. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Ивайло Василев Иванов – прокурор в Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.54. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Ана Симеонова Андонова – прокурор в Районна прокуратура – Дупница, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кюстендил, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кюстендил, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.55. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Мария Димитрова Соколова – административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Берковица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Монтана, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Монтана, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.56. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Илка Михайлова Андонова-Димитрова – прокурор в Районна прокуратура – Берковица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Монтана, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Монтана, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.57. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Виктор Апостолов Давидов – прокурор в Районна прокуратура – Берковица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Монтана, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Монтана, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.58. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Весела Георгиева Ранова – прокурор в Районна прокуратура – Берковица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Монтана, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Монтана, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.59. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Росен Обретинов Станев – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Лом, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Монтана, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Монтана, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.60. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Ели Петрова Лазарова – прокурор в Районна прокуратура – Лом, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Монтана, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Монтана, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.61. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Георги Цветанов Георгиев – прокурор в Районна прокуратура – Лом, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Монтана, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Монтана, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.62. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Райна Илкова Петрова – прокурор в Районна прокуратура – Лом, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Монтана, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Монтана, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.63. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Иван Руменов Карагьозов – прокурор в Районна прокуратура – Лом, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Монтана, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Монтана, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.64. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Калоян Минчев Димитров – изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Асеновград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.65. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Борис Адриянов Михов – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Асеновград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.66. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Илко Николов Сивкин – прокурор в Районна прокуратура – Асеновград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.67. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Димитър Ангелов Молев – прокурор в Районна прокуратура – Асеновград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.68. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Венелин Момчилов Савов – прокурор в Районна прокуратура – Асеновград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.69. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Ангел Николов Ангелов – прокурор в Районна прокуратура – Асеновград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.70. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Димитрина Димитрова Шекерева – изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Карлово, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.71. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Свилен Иванов Братоев – прокурор в Районна прокуратура – Карлово, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.72. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Петя Пенчева Радева – прокурор в Районна прокуратура – Карлово, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.73. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Димитър Антонов Димитров – прокурор в Районна прокуратура – Карлово, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.74. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Кирил Тодоров Мавродиев – прокурор в Районна прокуратура – Карлово, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.75. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Румен Георгиев Иванов – прокурор в Районна прокуратура – Карлово, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.76. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Александър Цанков Михайлов – прокурор в Районна прокуратура – Карлово, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пловдив, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пловдив, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.77. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Елена Илкова Малинова – изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Велинград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пазарджик, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пазарджик, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.78. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Асен Димитров Палавеев – прокурор в Районна прокуратура – Велинград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пазарджик, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пазарджик, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.79. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Асен Василев Василев – прокурор в Районна прокуратура – Велинград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пазарджик, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пазарджик, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.80. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Емилия Жекова Балева – прокурор в Районна прокуратура – Велинград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пазарджик, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пазарджик, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.81. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Николай Запрянов Топкаров – прокурор в Районна прокуратура – Панагюрище, изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Панагюрище, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пазарджик, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пазарджик, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.82. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Татяна Костадинова Щерева – прокурор в Районна прокуратура – Пещера, изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Пещера, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пазарджик, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пазарджик, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.83. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Даниела Георгиева Петърнейчева-Баракова – прокурор в Районна прокуратура – Пещера, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Пазарджик, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Пазарджик, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.84. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Таня Цветанова Димитрова – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.85. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Мария Йорданова Михайлова – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.86. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Дойчо Петров Цанев – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.87. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Иван Димов Червенков – прокурор в Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.88. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Христо Георгиев Петров – прокурор в Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.89. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Антония Христова Енева-Спасова – прокурор в Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.90. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Кръстин Димов Кацаров – прокурор в Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.91. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Катя Димитрова Добрева – прокурор в Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.92. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Веселина Стоянова Стоянова – прокурор в Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.93. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Неделчо Митев Тончев – прокурор в Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.94. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Стойчо Делев Стойчев – младши прокурор в Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „младши прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.95. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Венета Николаева Николова – младши прокурор в Районна прокуратура – Казанлък, на длъжност „младши прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.96. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Надежда Иванова Банова – прокурор в Районна прокуратура – Чирпан, изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Чирпан, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.97. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Петър Йонов Йонов – прокурор в Районна прокуратура – Чирпан, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Стара Загора, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Стара Загора, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.98. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Маргарит Куртев Стоилов – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Харманли, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.99. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Таня Георгиева Александрова – прокурор в Районна прокуратура – Харманли, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.100. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Петър Найденов Петров – прокурор в Районна прокуратура – Харманли, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.101. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Мария Михайлова Кирилова – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Свиленград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.102. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Милена Недева Славова – прокурор в Районна прокуратура – Свиленград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.103. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Надя Миткова Митева – прокурор в Районна прокуратура – Свиленград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.104. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Цветослав Лазаров Иванов – прокурор в Районна прокуратура – Свиленград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.105. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Стефка Антонова Стоянова – прокурор в Районна прокуратура – Свиленград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.106. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Евгения Георгиева Стефанова – прокурор в Районна прокуратура – Свиленград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.107. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Десислава Илиянова Садова – младши прокурор в Районна прокуратура – Свиленград, на длъжност „младши прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.108. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Атанас Христов Палхутев – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Димитровград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.109. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Радослава Славова Аврамова – младши прокурор в Районна прокуратура – Димитровград, на длъжност „младши прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.110. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Кристияна Емилова Попова-Митова – младши прокурор в Районна прокуратура – Димитровград, на длъжност „младши прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.111. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Димитър Кръстев Чорбаджиев – изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Ивайловград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.112. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Невена Благоева Моралиева – прокурор в Районна прокуратура – Ивайловград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Хасково, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Хасково, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.113. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Емил Александров Александров – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Момчилград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кърджали, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кърджали, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.114. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Мария Ангелова Михайлова – прокурор в Районна прокуратура – Момчилград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кърджали, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кърджали, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.115. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Васви Халилов Юсеинов – прокурор в Районна прокуратура – Момчилград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кърджали, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кърджали, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.116. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Емилия Бисерова Моллова – прокурор в Районна прокуратура – Момчилград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кърджали, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кърджали, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.117. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Петя Георгиева Чотрова – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Крумовград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кърджали, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кърджали, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.118. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Стефка Манолова Каменова – прокурор в Районна прокуратура – Крумовград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кърджали, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кърджали, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.119. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Любослав Ангелов Бояджиев – прокурор в Районна прокуратура – Крумовград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Кърджали, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Кърджали, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.120. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Здравко Сабинов Делиев – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Девин, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Смолян, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Смолян, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.121. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Стела Веселинова Юрчиева-Башева – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Златоград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Смолян, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Смолян, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.122. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Нежко Асенов Метахчов – прокурор в Районна прокуратура – Златоград, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Смолян, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Смолян, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.123. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Даниела Христова Харитонова – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Горна Оряховица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.124. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Николай Стоянов Илиев – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Горна Оряховица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.125. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Галя Стефанова Николова-Димитрова – прокурор в Районна прокуратура – Горна Оряховица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.126. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Тодор Иванов Баланов – прокурор в Районна прокуратура – Горна Оряховица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.127. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Ивайло Алексиев Гайдаров – прокурор в Районна прокуратура – Горна Оряховица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.128. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Румен Георгиев Николов – прокурор в Районна прокуратура – Горна Оряховица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.129. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Йордан Стоянов Ангелов – прокурор в Районна прокуратура – Горна Оряховица, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор в ОП" с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.130. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Блага Димитрова Георгиева – изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Свищов, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.131. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Калинка Велчева Тодорова – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Свищов, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.132. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Ваня Александрова Иванова – прокурор в Районна прокуратура – Свищов, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.133. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Любомира Димитрова Минкова – прокурор в Районна прокуратура – Свищов, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.134. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Силвия Николаева Начкова – прокурор в Районна прокуратура – Свищов, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.135. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Габриела Антонова Дремсизова – прокурор в Районна прокуратура – Павликени, изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Павликени, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.136. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Антон Николов Антонов – прокурор в Районна прокуратура – Павликени, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.137. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Атанас Асенов Филипов – прокурор в Районна прокуратура – Павликени, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Велико Търново, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Велико Търново, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.138. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Тихомир Лалев Петков – изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Севлиево, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Габрово, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Габрово, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.139. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Десислава Василева Христова – прокурор в Районна прокуратура – Севлиево, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Габрово, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Габрово, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.140. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Даниела Маринова Йовчева – прокурор в Районна прокуратура – Севлиево, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Габрово, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Габрово, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.141. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Георги Любчев Аргиров – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Троян, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.142. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Таня Николова Пиронкова – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Троян, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.143. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Владимир Минков Зъзрев – прокурор в Районна прокуратура – Троян, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.144. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Николай Парашкевов Семов – прокурор в Районна прокуратура – Троян, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.145. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Снежа Миткова Георгиева-Димитрова – прокурор в Районна прокуратура – Троян, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.146. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Калина Димитрова Кънчева – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Тетевен, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.147. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Николай Нинов Пончев – заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Тетевен, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.148. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Вена Димитрова Стефова – прокурор в Районна прокуратура – Тетевен, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.149. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Петър Събов Димитров – прокурор в Районна прокуратура – Тетевен, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.150. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Петя Маринова Грънчарова – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Луковит, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.151. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Атанаска Венкова Маринова – прокурор в Районна прокуратура – Луковит, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.152. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Весела Дакова Йорданова – прокурор в Районна прокуратура – Луковит, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Ловеч, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Ловеч, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.153. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Тодор Димов Тодоров – изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Балчик, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Добрич, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Добрич, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.154. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Цветелина Куманова Куманова – прокурор в Районна прокуратура – Балчик, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Добрич, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Добрич, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.155. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Красимир Иванов Димитров – прокурор в Районна прокуратура – Балчик, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Добрич, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Добрич, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.156. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Йорданка Чанева Христова-Желева – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Генерал Тошево, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Добрич, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Добрич, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.157. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Мариян Стоянов Маринов – прокурор в Районна прокуратура – Генерал Тошево, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Добрич, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Добрич, с ранг „прокурор в АП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.158. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Галин Илиев Гавраилов – административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Каварна, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Добрич, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Добрич, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.159. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Бонка Иванова Костадинова-Белчева – прокурор в Районна прокуратура – Каварна, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Добрич, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Добрич, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.160. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Стефан Иванов Пенчев – прокурор в Районна прокуратура – Каварна, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Добрич, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Добрич, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.161. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Илиян Ангелов Пантелеев – прокурор в Районна прокуратура – Айтос, изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Айтос, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Бургас, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Бургас, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.162. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Павел Хайк Манукян – прокурор в Районна прокуратура – Айтос, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Бургас, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Бургас, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.163. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Живка Павлова Мангърова – прокурор в Районна прокуратура – Айтос, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Бургас, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Бургас, с ранг „прокурор в ОП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.164. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Милена Стойчева Стойчева-Генчева – прокурор в Районна прокуратура – Айтос, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Бургас, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Бургас, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.165. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Щилияна Георгиева Петкова – прокурор в Районна прокуратура – Карнобат, изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Карнобат, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Бургас, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Бургас, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
2.166. ПРЕНАЗНАЧАВА, на основание чл. 194, ал. 1 от ЗСВ, Петър Иванов Иванов – прокурор в Районна прокуратура – Карнобат, на длъжност „прокурор" в Районна прокуратура – Бургас, с място на работа – съдебния район на Районна прокуратура – Бургас, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП", с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 01.01.2021 г.
3.1. ПООЩРЯВА, на основание чл. 303, ал. 2, т. 2, б. „а" и ал. 3, т. 1 от ЗСВ, във връзка с чл. 304, ал. 1 от ЗСВ, Весела Станчева Карагеоргиева - следовател в Следствения отдел в Софийска градска прокуратура, с ранг „следовател в НСлС", с отличие „личен почетен знак първа степен - златен" и парична награда в размер на 1000 (хиляда) лв., за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.
3.2. ВЪЗЛАГА на дирекция „Международна дейност и протокол" организацията по изпращане на отличието.
3.3. Решението по т. 3.1 да се предостави на Комисия „Бюджет и финанси“ в изпълнение решение на Пленума на ВСС по Протокол № 2/30.01.2020 г., т. 5.
4. ОСВОБОЖДАВА, на основание чл. 160, във връзка с чл. 165, ал. 1, т. 2 от ЗСВ, Весела Станчева Карагеоргиева от заеманата длъжност „следовател“ в Следствения отдел в Софийска градска прокуратура, с ранг „следовател в НСлС", считано от 01.12.2020г.
5.1. ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 1 от ЗСВ (в сила до 11.02.2020 г.), във връзка с § 72, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на ЗСВ (ДВ, бр. 11/07.02.2020 г.), предварително атестиране на Георги Данаилов Дамянов - прокурор в Районна прокуратура - Сливница.
5.2. ПРИЕМА, на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането „МНОГО ДОБРА" на Георги Данаилов Дамянов - прокурор в Районна прокуратура - Сливница.
6.1. ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, т. 2 от ЗСВ (в сила до 11.02.2020 г.), във връзка с § 72, ал. 2 от ПЗР на ЗИД на ЗСВ (ДВ, бр. 11/07.02.2020 г.), атестиране за придобиване статут на несменяемост на Георги Дойчев Иванов - прокурор в Софийска районна прокуратура.
6.2. ПРИЕМА, на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, комплексна оценка „ДОБРА” на Георги Дойчев Иванов - прокурор в Софийска районна прокуратура.
6.3. Георги Дойчев Иванов - прокурор в Софийска районна прокуратура, ПРИДОБИВА СТАТУТ НА НЕСМЕНЯЕМОСТ, на основание чл. 207, ал. 1 от ЗСВ, считано от датата на вземане на решението.
7.1. ПРОВЕЖДА, на основание чл. 196, ал. 1, т. 4, във вр. чл. 197, ал. 5, т. 2 от ЗСВ, извънредно атестиране на Петко Петров Тухчиев - и.ф. административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура – Добрич.
7.2. ПРИЕМА, на основание чл. 206, ал. 1 от ЗСВ, комплексна оценка от атестирането „МНОГО ДОБРА" на Петко Петров Тухчиев - и.ф. административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура – Добрич.

СЪДЕБНА АДМИНИСТРАЦИЯ

8. ОТНОСНО: Предложение от главния прокурор за кадрови промени в Администрацията на Прокуратура на Република България

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

8.1. РАЗКРИВА, на основание чл. 30, ал. 5, т. 8 от ЗСВ, 1 /една/ щ.бр. за длъжността „куриер“ по щата на Върховна административна прокуратура.
МОТИВИ: До м. юли 2018 г. в щата на ВАП са били утвърдени 2 щ. бр. за длъжността „куриер“, след което едната щатна бройка е преразпределена във ВКП предвид по-големия щат и по-голям брой документи за разнасяне. Към настоящия момент ВКП разполага само с 1 куриер.
Намаляването на броя на куриерите във ВАП е довело до затруднения за своевременното изпълнение на функциите на прокурорите и особено за проучване на делата на ВАС, по които участие е задължително.
Също така магистратите и служителите се помещават в две различни сгради, което допълнително затруднява дейността по разнос на документи и особено при отсъствие на служителя. За сравнение – за последните три месеца общият брой на делата, които куриерът е обработил документално е 1 871. Поради тези съображения комисията счита, че е обосновано разкриването на още една щатна бройка за длъжност „куриер“.
8.2. РАЗКРИВА, на основание чл. 30, ал. 5, т. 8 от ЗСВ, 1 /една/ щ. бр. за длъжността „младши експерт“, отдел „Обществени поръчки“ в Администрацията на главния прокурор.
МОТИВИ: Към настоящия момент в отдел „Обществени поръчки“ в АГП са утвърдени 6 щ. бр. за съдебни служители. Обемът от възлагане на поръчките в АГП е голям и с различен обект, доставки, услуги и строителство, вкл. и такива в област „Отбрана и сигурност“.
Прокуратурата на Република България – главен прокурор, е възложител по смисъла на Закона за обществените поръчки /ЗОП/.
Съгласно Закона за мерките срещу изпирането на пари /ЗМИП/ за прилагане на нормативно определените мерки срещу изпирането на пари, в утвърдените със заповед на главния прокурор Правила са предвидени редица действия, свързани с комплексна проверка на клиента, събиране на информация, оценка на риска. Избраните за изпълнители участници подлежат на първоначална и периодична проверка и всички дейности, свързани с това ще следва да се документират и прилагат към досиетата на обществените поръчки.
В тази връзка считаме, че извършването на нормативно установените дейности по прилагането на ЗМИП би могло да се вмени на един служител, който изцяло да извършва тази специфична дейност, поради което е обосновано разкриване на още една длъжност в отдел „Обществени поръчки“.
Увеличението на щатната численост на съдебните служители във ВАП и АГП ще бъде финансово обезпечено за сметка на утвърдения бюджет на ПРБ за 2020 г.
8.3. СЪКРАЩАВА на основание чл. 30, ал. 5, т. 8 от ЗСВ, 1 /една/ заета щ. бр. за длъжността „административен секретар“ в щата на Окръжна прокуратура-Смолян.
8.4. РАЗКРИВА, на основание чл. 30, ал. 5, т. 8 от ЗСВ,1 /една/ щ. бр. за длъжността „административен секретар“ в щата на Апелативна прокуратура-Пловдив.
МОТИВИ: Комисията не възразява на предложението за разкриване на длъжност „административен секретар“ в АП-Пловдив чрез съкращаване на същата заета длъжност в ОП-Смолян, чрез преместване на съдебния служител при условията на чл. 343, ал. 2 от ЗСВ.
Изразено е положително становище от административния ръководител на ОП-Смолян.
В щата на АП-Пловдив е утвърдена 1 щ. бр. за „съдебен администратор“, който осъществява ръководството за работа на цялата администрация. Съотношението съдебни служители/магистрати е 1,38 при средно 1,29 и натовареност 1,10 при средна 1,03.
В щата на ОП-Смолян са утвърдени 2 щ. бр. „съдебен администратор“ и „административен секретар“, съотношението е 1,89 при средно 1,29 и натовареност 0,83 при средна 1,03
Разкриването на длъжност „административен секретар“ в АП-Пловдив ще подпомогне дейностите, свързани с планиране и възлагане на работата на съдебните служители в общата и специализираната администрация и без да създава затруднение, в случаи на отсъствие.
8.5. В 7-дневен срок от вземане на решението следва да се предприемат действия по приложението на чл. 343, ал. 2 от ЗСВ.
8.6. УКАЗВА на административните ръководители при липса на възможност за приложението на чл. 343, ал. 2 от ЗСВ да предприемат действия по прекратяване на трудовите правоотношения със съдебния служител, на основание чл. 328, ал. 1, т. 2, предл. 2-ро от КТ, поради съкращаване на щата, при стриктно спазване на разпоредбите на чл. 329 от КТ и закрилата при уволнение по чл. 333 от КТ.
8.7. ДАВА СЪГЛАСИЕ за трансформиране на 1 /една/ щ. бр. за длъжността „старши вътрешен одитор“ в 1 /една/ щ. бр. за длъжността „главен вътрешен одитор“ в звено „Вътрешен одит“ в Администрацията на главния прокурор.
МОТИВИ: Към настоящия момент утвърдените щатни бройки за одитори са 10, от които заети 6. Обявяваните конкурси за свободните бройки приключват с решения на комисиите за некласиране на нито един от явилите се кандидати, поради ниски оценки.
С оглед високата отговорност на дейностите при одитни ангажименти за даване увереност, комисията не възразява за извършване на исканата трансформация.
Разликата в размера на възнаграждението ще бъде финансово обезпечена за сметка на утвърдения бюджет на ПРБ за 2020 г.
9. ОТНОСНО: Приложимата нормативна уредба при уреждане на трудовите правоотношения със съдебните служители от подлежащите на закриване прокуратури, в съответствие с решение на Пленума на ВСС по Протокол № 20/13.08.2020 г. и определяне на броя и видовете длъжности за съдебни служители в окръжните и районните прокуратури със седалище в областните градове, считано от 01.01.2021 г.

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

I. УКАЗВА на административните ръководители на закриваните прокуратури в гр. Сандански, Гоце Делчев, Петрич, Разлог, Айтос, Карнобат, Горна Оряховица, Павликени, Свищов, Бяла Слатина, Козлодуй, Мездра, Оряхово, Севлиево, Балчик, Генерал Тошево, Каварна, Крумовград, Момчилград, Дупница, Луковит, Тетевен, Троян, Берковица, Лом, Велинград, Панагюрище, Пещера, Асеновград, Карлово, Девин, Златоград, Казанлък, Чирпан, Димитровград, Ивайловград, Свиленград и Харманли да уредят трудовите правоотношения със съдебни служители в тези прокуратури, както следва:
1. заетите щатни бройки за съдебни служители от специализираната администрация – по реда на чл. 123, ал. 1, т. 7 от КТ,
2. заетите ръководни длъжности и служителите от общата администрация – по реда на чл. 328, ал. 1, т. 2, пр. 1 от КТ.
II. Щатни бройки за съдебни служители, по отношение на които следва да се приложи разпоредбата на чл. 123, ал. 1, т. 7 от КТ, разпределени по прокуратури, както следва:
1. Районна прокуратура – Сандански
1.1. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
1.2. Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
1.3. Призовкар-чистач – 1 щ. бр.
2. Районна прокуратура – Гоце Делчев
2.1. Съдебен секретар – 2 щ. бр.
2.2. Съдебен деловодител – 5 щ. бр.
2.3. Съдебен архивар – 1 щ . бр.
2.4. Призовкар-чистач – 1 щ. бр.
3. Районна прокуратура – Петрич
3.1. Завеждащ служба – 1 щ . бр.
3.2. Съдебен деловодител – 7 щ. бр.
3.3. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
3.4. Съдебен архивар – 1 щ. бр.
4. Районна прокуратура – Разлог
4.1. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
4.2. Съдебен секретар – 2 щ. бр.
4.3. Съдебен архивар – 1 щ. бр.
5. Районна прокуратура – Айтос
5.1. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
5.2. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
5.3. Съдебен архивар – 1 щ. бр.
5.4. Призовкар – 1 щ. бр.
6. Районна прокуратура – Карнобат
6.1. Съдебен секретар – 2 щ. бр.
6.2. Съдебен деловодител – 1 щ. бр.
7. Районна прокуратура – Горна Оряховица
7.1. Съдебен секретар – 2 щ. бр.
7.2. Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
7.3. Съдебен архивар – 1 щ. бр.
7.4. Призовкар, той и чистач – 1 щ. бр.
8. Районна прокуратура – Павликени
8.1. Съдебен секретар – 2 щ. бр.
8.2. Съдебен деловодител – 1 щ. бр.
8.3. Призовкар – 1 щ. бр.
9. Районна прокуратура – Свищов
9.1. Завеждащ служба – 1 щ . бр.
9.2. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
9.3. Призовкар – 1 щ. бр.
10. Районна прокуратура – Бяла Слатина
10.1. Завеждащ служба – 1 щ. бр.
10.2. Съдебен деловодител – 4 щ. бр.
10.3. Призовкар – 1 щ. бр.
11. Районна прокуратура – Козлодуй
11.1. Завеждащ служба – 1 щ . бр.
11.2. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
11.3. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
12. Районна прокуратура – Мездра
12.1. Завеждащ служба – 1 щ . бр.
12.2. Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
12.3. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
12.4. Призовкар – 1 щ. бр.
13. Районна прокуратура – Оряхово
13.1. Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
13.2. Призовкар – 1 щ. бр.
14. Районна прокуратура – Севлиево
14.1. Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
14.2. Призовкар – 1 щ. бр.
15. Районна прокуратура – Балчик
15.1. Съдебен деловодител – 1 щ. бр.
15.2. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
15.3. Призовкар – 1 щ. бр.
16. Районна прокуратура – Генерал Тошево
16.1. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
16.2. Съдебен деловодител – 1 щ. бр.
16.3. Призовкар – 0,5 щ. бр.
17. Районна прокуратура – Каварна
17.1. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
17.2. Съдебен деловодител – 1 щ. бр.
17.3. Призовкар – 1 щ. бр.
18. Районна прокуратура – Крумовград
18.1. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
19. Районна прокуратура – Момчилград
19.1. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
19.2. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
20. Районна прокуратура – Дупница
20.1. Завеждащ служба – 1 щ . бр.
20.2. Съдебен деловодител – 8 щ. бр.
21. Районна прокуратура – Луковит
21.1. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
22. Районна прокуратура – Тетевен
22.1. Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
22.2. Призовкар – 1 щ. бр.
23. Районна прокуратура – Троян
23.1. Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
23.2. Призовкар – 1 щ. бр.
24. Районна прокуратура – Берковица
24.1. Съдебен деловодител – 1 щ. бр.
24.2. Съдебен архивар – 1 щ. бр.
25. Районна прокуратура – Лом
25.1. Съдебен деловодител – 4 щ. бр.
25.2. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
25.3. Съдебен архивар-чистач – 1 щ. бр.
25.4. Призовкар – 1 щ. бр.
26. Районна прокуратура – Велинград
26.1. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
26.2. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
27. Районна прокуратура – Панагюрище
27.1. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
27.2. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
27.3. Призовкар – 0,5 щ. бр.
28. Районна прокуратура – Пещера
28.1. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
28.2. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
29. Районна прокуратура – Асеновград
29.1. Съдебен секретар – 2 щ. бр.
29.2. Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
30. Районна прокуратура – Карлово
30.1. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
30.2. Съдебен деловодител – 4 щ. бр.
31. Районна прокуратура – Девин
31.1. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
31.2. Съдебен деловодител – 1 щ. бр.
31.3. Призовкар – 0,5 щ. бр.
32. Районна прокуратура – Златоград
32.1. Съдебен секретар – 0,5 щ. бр.
32.2. Съдебен деловодител – 1 щ. бр.
32.3. Призовкар – 0,5 щ. бр.
33. Районна прокуратура – Казанлък
33.1. Завеждащ служба – 1 щ. бр.
33.2. Съдебен деловодител – 7 щ. бр.
33.3. Съдебен статистик – 1 щ. бр.
33.4. Съдебен архивар – 1 щ. бр.
33.5. Призовкар – 1 щ. бр.
34. Районна прокуратура – Чирпан
34.1. Завеждащ служба – 1 щ. бр.
34.2. Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
35. Районна прокуратура – Димитровград
35.1. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
35.2. Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
35.3. Призовкар – 1 щ. бр.
36. Районна прокуратура – Ивайловград
36.1. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
37. Районна прокуратура – Свиленград
37.1. Завеждащ служба – 1 щ. бр.
37.2. Съдебен деловодител – 4 щ. бр.
37.3. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
38. Районна прокуратура – Харманли
38.1. Завеждащ служба – 1 щ. бр.
38.2. Съдебен деловодител – 2 щ. бр.
38.3. Съдебен секретар – 1 щ. бр.
III. СЪКРАЩАВА щатни бройки за съдебни служители на ръководни длъжности и съдебни служители от общата администрация, разпределени по прокуратури, както следва:
1. Районна прокуратура – Сандански
1.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
2. Районна прокуратура – Гоце Делчев
2.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
2.2. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
2.3. Шофьор-куриер, домакин – 1 щ. бр.
3. Районна прокуратура – Петрич
3.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
3.2. Старши специалист-счетоводител – 1 щ. бр.
3.3. Шофьор-призовкар – 1 щ. бр.
3.4. Чистач – 1 щ. бр.
4. Районна прокуратура – Разлог
4.1.Административен секретар – 1 щ. бр.
4.2. Главен счетоводител – 1 щ. бр
4.3. Шофьор-призовкар/домакин – 1 щ. бр.
4.4. Чистач – 0,5 щ. бр.
5. Районна прокуратура – Айтос
5.1. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
6. Районна прокуратура – Карнобат
6.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
6.2. Чистач – 1 щ. бр.
7. Районна прокуратура – Горна Оряховица
7.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
7.2. Главен специалист-счетоводител – 1 щ. бр.
7.3. Главен специалист ИОТ и шофьор – 1 щ. бр.
8. Районна прокуратура – Павликени
8.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
9. Районна прокуратура – Свищов
9.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
9.2. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
10. Районна прокуратура – Бяла Слатина
10.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
10.2. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
11. Районна прокуратура – Козлодуй
11.1. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
11.2. Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
11.3. Чистач – призовкар – 1 щ. бр.
12. Районна прокуратура – Мездра
12.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
12.2. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
13. Районна прокуратура – Оряхово
13.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
13.2. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
14. Районна прокуратура – Севлиево
14.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
15. Районна прокуратура – Балчик
15.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
15.2. Главен специалист – счетоводител – 0,5 щ. бр.
16. Районна прокуратура – Генерал Тошево
16.1. Главен счетоводител и и.ф. административен секретар – 1 щ. бр.
17. Районна прокуратура – Каварна
17.1. Главен счетоводител и и.ф. административен секретар – 1 щ. бр.
18. Районна прокуратура – Крумовград
18.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
18.2. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
18.3. Куриер – 1 щ. бр.
19. Районна прокуратура – Момчилград
19.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
19.2. Домакин – 1 щ. бр.
19.3. Чистач – куриер – 1 щ. бр.
20. Районна прокуратура – Дупница
20.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
20.2. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
20.3. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
20.4. Шофьор-куриер/домакин – 1 щ. бр.
20.5. Чистач – 1 щ. бр.
21. Районна прокуратура – Луковит
21.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
21.2. Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
21.3. Чистач – призовкар – 1 щ. бр.
22. Районна прокуратура – Тетевен
22.1.Административен секретар – 1 щ. бр.
22.2. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
23. Районна прокуратура – Троян
23.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
23.2. Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
24. Районна прокуратура – Берковица
24.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
24.2. Старши специалист АД – 1 щ. бр.
25. Районна прокуратура – Лом
25.1. Административен секретар – 1 щ. бр.;
25.2. Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
26. Районна прокуратура – Велинград
26.1. Главен счетоводител, той и административен секретар – 1 щ. бр.
26.2. Главен специалист – КОИ и статистик – 1 щ. бр.
26.3. Шофьор – призовкар – 1 щ. бр.
26.4. Чистач – 1 щ. бр.
27. Районна прокуратура – Панагюрище
27.1. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
27.2. Главен счетоводител – 0,5 щ. бр.
28. Районна прокуратура – Пещера
28.1. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
28.2. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
28.3. Работник, поддръжка сгради – 1 щ. бр.
28.4. Чистач – 0,5 щ. бр.
29. Районна прокуратура – Асеновград
29.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
29.2. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
29.3. Шофьор – куриер/домакин – 1 щ. бр.
30. Районна прокуратура – Карлово
30.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
30.2. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
30.3. Куриер – чистач – 1 щ. бр.
30.4. Шофьор – призовкар – 1 щ. бр.
31. Районна прокуратура – Девин
31.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
32. Районна прокуратура – Златоград
32.1. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
33. Районна прокуратура – Казанлък
33.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
33.2. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
33.3. Системен администратор – 1 щ. бр.
33.4. Шофьор – куриер – 1 щ. бр.
34. Районна прокуратура – Чирпан
34.1. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
34.2. Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
35. Районна прокуратура – Димитровград
35.1. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
35.2. Главен специалист АД – 1 щ. бр.
35.3. Шофьор – призовкар – 1 щ. бр.
36. Районна прокуратура – Ивайловград
36.1. Административен секретар и главен счетоводител – 1 щ. бр.
36.2. Чистач – 0,5 щ. бр.
37. Районна прокуратура – Свиленград
37.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
37.2. Младши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
37.3. Шофьор – призовкар – 1 щ. бр.
37.4. Чистач – 1 щ. бр.
38. Районна прокуратура – Харманли
38.1. Административен секретар – 1 щ. бр.
38.2. Главен счетоводител – 1 щ. бр.
38.3. Чистач – 1 щ. бр.
IV. ОПРЕДЕЛЯ, на основание чл. 30, ал. 5, т. 8 от Закона за съдебната власт, броя и видовете длъжности за съдебни служители в прокуратурите, включени в третия етап на оптимизиране на структурата на районните прокуратури, съобразно решение на Пленума на ВСС по Протокол № 20/13.08.2020 г., считано от 01.01.2021 г., както следва:
1. Окръжна прокуратура – Благоевград
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист– счетоводител – 1 щ. бр.
Експерт, обществени поръчки – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 4 щ. бр.
Куриер – 2 щ. бр.
Пазач – 1 щ. бр.
Чистач – 3 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради – 1 щ. бр.
ССИ – 1 щ. бр.
Завеждащ служба РНКИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 2 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 12 щ.бр.
Съдебен секретар – 3 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
2. Районна прокуратура – Благоевград
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 5 щ. бр.
Куриер – 1 щ. бр.
Чистач – 3,5 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 24 щ. бр.
Съдебен секретар – 10 щ. бр.
Съдебен архивар – 3 щ. бр.
Призовкар – чистач – 2 щ. бр.
3. Районна прокуратура – гр. Бургас
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител, той и касиер – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Системен администратор – 3 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Шофьор – куриер – 1 щ. бр.
Куриер – 0,5 щ. бр.
Чистач – 2,5 щ. бр.
Чистач – куриер – 0,5 щ. бр.
Прокурорски помощник – 4 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 45 щ. бр.
Съдебен статистик – 2 щ. бр.
Съдебен секретар – 6 щ. бр.
Съдебен архивар – 3 щ. бр.
Призовкар – 3 щ. бр.
Призовкар – чистач – 1 щ. бр.
4. Апелативна прокуратура – Велико Търново
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Експерт, връзки с обществеността – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 1 щ. бр.
Главен специалист, ССИ – 1 щ. бр.
Старши специалист КИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 2 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 1 щ. бр.
Съдебен секретар – 2 щ. бр.
Призовкар – 1 щ. бр.
5. Окръжна прокуратура – Велико Търново
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 3 щ. бр.
Куриер – 1 щ. бр.
Чистач – 1 щ. бр.
Пазач – 1 щ. бр.
Старши специалист КИ – 1 щ. бр.
Младши специалист КИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 3 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 7 щ. бр.
Съдебен секретар – 3 щ. бр.
Съдебен статистик – 1 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
Призовкар – 1 щ. бр.
6. Районна прокуратура – Велико Търново
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради – 1 щ. бр.
Куриер – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 3 щ. бр.
Съдебен деловодител – 15 щ. бр.
Съдебен секретар – 8 щ. бр.
Съдебен архивар – 2 щ. бр.
Призовкар – 4 щ. бр.
Призовкар, той и чистач – 1 щ. бр.
7. Окръжна прокуратура – Враца
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Експерт, обществени поръчки – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Главен специалист УС – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Чистач – 2 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради – 1 щ. бр.
ССИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 10 щ. бр.
Съдебен секретар – 3 щ. бр.
8. Районна прокуратура – Враца
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Шофьор – куриер – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 1 щ. бр.
Чистач – 1 щ. бр.
Чистач – призовкар – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 4 щ. бр.
Съдебен деловодител – 19 щ. бр.
Съдебен секретар – 3 щ. бр.
Призовкар – 4 щ. бр.
9. Окръжна прокуратура – Габрово
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Старши специалист АИО – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Куриер – 1 щ. бр.
Чистач – 1 щ. бр.
Пазач – 1 щ. бр.
Старши специалист КИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 5 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
10. Районна прокуратура – Габрово
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Младши специалист – счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 1 щ. бр.
Куриер – чистач – 0,5 щ. бр.
Чистач – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 9 щ. бр.
Съдебен деловодител и архивар – 1 щ. бр.
Призовкар – 2 щ. бр.
11. Окръжна прокуратура – Добрич
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Експерт, обществени поръчки – 1 щ. бр.
Старши специалист ЧР – 1 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Шофьор – куриер – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 1 щ. бр.
Куриер – пазач – 1 щ. бр.
Чистач – 2 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради – 1 щ. бр.
Главен специалист КИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 10 щ. бр.
Призовкар – 1 щ. бр.
12. Районна прокуратура – Добрич
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Шофьор – куриер – 1 щ. бр.
Чистач – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 12,5 щ. бр.
Съдебен секретар – 3 щ. бр.
Призовкар – 4 щ. бр.
13. Районна прокуратура – Кърджали
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Куриер – чистач – 2 щ. бр.
Чистач – куриер – 1 щ. бр.
Чистач – огняр – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 9 щ. бр.
Съдебен секретар – 2 щ. бр.
14. Окръжна прокуратура – Кюстендил
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 3 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради – 1 щ. бр.
Куриер – 1 щ. бр.
Пазач – 1 щ. бр.
Чистач – 3 щ. бр.
ССИ – 1 щ. бр.
Завеждащ служба РНКИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 8 щ. бр.
15. Районна прокуратура – Кюстендил
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Младши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Куриер – 1 щ. бр.
Чистач – призовкар – 1 щ. бр.
Чистач – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 14 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
Призовкар – 1 щ. бр.
16. Районна прокуратура – Ловеч
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист АД, счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 15 щ. бр.
Съдебен статистик – 1 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
Призовкар – 4 щ. бр.
17. Окръжна прокуратура – Монтана
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист АД и сграден фонд – 1 щ. бр.
Младши специалист – счетоводител, той и касиер – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар/куриер – 2 щ. бр.
Чистач – 1 щ. бр.
Главен специалист КИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 8 щ. бр.
Съдебен архивар, той и чистач – 1 щ. бр.
18. Районна прокуратура – Монтана
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 8 щ. бр.
Съдебен статистик – 1 щ. бр.
Съдебен секретар – 3 щ. бр.
Съдебен архивар и чистач – 2 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
Призовкар – 2 щ. бр.
19. Окръжна прокуратура – Пазарджик
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител – 2 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 3 щ. бр.
Чистач – 3 щ. бр.
ССИ – 1 щ. бр.
Завеждащ служба РКИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 2 щ. бр.
Завеждащ служба – 3 щ. бр.
Съдебен деловодител – 5 щ. бр.
Съдебен секретар – 3 щ. бр.
20. Районна прокуратура – Пазарджик
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Младши специалист – счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Чистач – 2,5 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради – 1 щ. бр.
Съдебен статистик – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 12,5 щ. бр.
Съдебен секретар – 9 щ. бр.
Призовкар – 0,5 щ. бр.
21. Окръжна прокуратура – Пловдив
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител – 2 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Главен специалист СУСИ – 1 щ. бр.
Експерт, обществени поръчки – 1 щ. бр.
Младши специалист – домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 3 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 6 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради – 2 щ. бр.
Куриер – 2 щ. бр.
Чистач – 5 щ. бр.
Пазач – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 3 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 26 щ. бр.
Съдебен секретар – 7 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
22. Районна прокуратура – Пловдив
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Младши специалист ОСД – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 4 щ. бр.
Куриер – 1 щ. бр.
Чистач – 5,5 щ. бр.
Прокурорски помощник – 2 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Младши специалист – статистик – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 39 щ. бр.
Съдебен секретар – 12 щ. бр.
Съдебен архивар – 2 щ. бр.
23. Окръжна прокуратура – Смолян
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Чистач – 1 щ. бр.
ССИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 3 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
24. Районна прокуратура – Смолян
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Младши специалист – счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Чистач – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 7 щ. бр.
Съдебен секретар – 1,5 щ. бр.
Съдебен статистик – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител и архивар – 1 щ. бр.
Призовкар – 1 щ. бр.
25. Окръжна прокуратура – Стара Загора
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Експерт, обществени поръчки – 1 щ. бр.
Младши специалист АД – 1 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 3 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради – 1 щ. бр.
Чистач – 3 щ. бр.
Пазач – 1 щ. бр.
ССИ – 1 щ. бр.
Завеждащ служба РНКИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 2 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 15 щ. бр.
Съдебен архивар – 2 щ. бр.
26. Районна прокуратура – Стара Загора
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Чистач – 2 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 4 щ. бр.
Съдебен деловодител – 35 щ. бр.
Съдебен статистик – 1 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
Призовкар – 1 щ. бр.
27. Окръжна прокуратура – Хасково
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Експерт, обществени поръчки – 1 щ. бр.
Касиер – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 3 щ. бр.
Куриер – 2 щ. бр.
Чистач – 5 щ. бр.
ССИ – 1 щ. бр.
Завеждащ служба РНКИ – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 8 щ. бр.
Съдебен секретар – 4 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
28. Районна прокуратура – Хасково
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист АД – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Шофьор – куриер – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Чистач – 2,5 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради – 1 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 14 щ. бр.
Съдебен секретар – 5 щ. бр.
Съдебен статистик – 1 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
Призовкар – 2 щ. бр.
V. ОПРЕДЕЛЯ, по предложение на административните ръководители, на основание чл. 30, ал. 5, т. 8 от Закона за съдебната власт, броя и видовете длъжности за съдебни служители, считано от 01.01.2021 г., както следва:
1. Окръжна прокуратура – Варна
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Ръководител сектор "ФСАД" – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител и касиер – 2 щ. бр.
Експерт, обществени поръчки – 1 щ. бр.
Главен специалист ЧР – 1 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 3 щ. бр.
Шофьор-призовкар – 4 щ. бр.
Пазач – 1 щ. бр.
Чистач – 3 щ. бр.
Работник, поддръжка сгради, огняр – 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 3 щ. бр.
Завеждащ служба – 3 щ. бр.
Съдебен деловодител – 20 щ. бр.
Съдебен секретар – 10 щ. бр.
Призовкар – 2 щ. бр.
2. Окръжна прокуратура – Русе
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Главен специалист – счетоводител – 1 щ. бр.
Експерт, обществени поръчки – 1 щ. бр.
Домакин – 1 щ. бр.
Системен администратор – 2 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 3 щ. бр.
Чистач – 2 щ. бр.
Главен специалист КИ – 1 щ. бр.
Завеждащ служба КИ – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител КИ - 1 щ. бр.
Прокурорски помощник – 2 щ. бр.
Завеждащ служба – 2 щ. бр.
Съдебен деловодител – 13 щ. бр.
Съдебен статистик – 1 щ. бр.
3. Районна прокуратура – Русе
Съдебен администратор – 1 щ. бр.
Административен секретар – 1 щ. бр.
Главен счетоводител – 1 щ. бр.
Старши специалист – счетоводител и касиер – 1 щ. бр.
Системен администратор – 1 щ. бр.
Шофьор – призовкар – 2 щ. бр.
Куриер – 1 щ. бр.
Чистач – 2 щ. бр.
Прокурорски помощник – 2 щ. бр.
Завеждащ служба – 1 щ. бр.
Съдебен деловодител – 16 щ. бр.
Съдебен секретар – 1 щ. бр.
Съдебен архивар – 1 щ. бр.
Призовкар – 1 щ. бр.
VI. УКАЗВА на административните ръководители на окръжни прокуратури, при липса на утвърден щат за системни администратори в районните прокуратури, както и в случаите на необходимост – системните администратори в окръжните прокуратури да обслужват информационно и технически магистратите и съдебните служители в районните прокуратури и техните териториални отделения.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ТОЧКИ

10. ОПРЕДЕЛЯ, на основание чл. 175, ал. 4, изр. 2 от ЗСВ, Ружена Георгиева Кондева - административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура – Разлог, за изпълняващ функциите „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Разлог, с ранг „прокурор във ВКП и ВАП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 02.12.2020 г., до закриване на Районна прокуратура - Разлог, съгласно решение на Пленума на Висшия съдебен съвет по Протокол № 20 от 13.08.2020 г., т. 1.
11. ОПРЕДЕЛЯ, на основание чл. 175, ал. 4, изр. 2 от ЗСВ, Таня Цветанова Димитрова - административен ръководител - районен прокурор на Районна прокуратура – Казанлък, за изпълняващ функциите „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Казанлък, с ранг „прокурор в АП“, с основно месечно трудово възнаграждение, съгласно Таблица № 1 на ВСС за определяне на максималните основни месечни работни заплати на съдии, прокурори и следователи, считано от 02.12.2020 г., до закриване на Районна прокуратура - Казанлък, съгласно решение на Пленума на Висшия съдебен съвет по Протокол № 20 от 13.08.2020 г., т. 1.
12. ОТНОСНО: Решение № 13587 от 03.11.2020 г. на Върховния административен съд – Петчленен състав – II колегия, по адм. дело № 6604/2020 г., с което оставя в сила Решение № 3024 от 26.02.2020 г., постановено по адм. дело № 12559/2019 г. на тричленен състав на ВАС, Шесто отделение

ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ
Р Е Ш И:

Приема за сведение Решение № 13587 от 03.11.2020 г. на Върховния административен съд - Петчленен състав - ІІ колегия, по адм. дело № 6604/2020 г., с което оставя в сила Решение № 3024 от 26.02.2020 г., постановено по адм. дело № 12559/2019 г. на тричленен състав на ВАС, Шесто отделение, с което се отменя по жалба на Детелина Ганчева Ганчева, решение по т. 1 от Протокол № 28 от заседание на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, проведено на 18.09.2019 г., с което в качеството й на прокурор в Специализираната прокуратура й е наложено наказание по чл. 308, ал. 1, т. 2 ЗСВ – „намаляване на основното възнаграждение от 10 на сто за срок от 6 месеца“ за извършени дисциплинарни нарушения по чл. 307, ал. 2, т. 3 ЗСВ – бездействие, което неоправдано е забавило производството по прокурорски преписки № 760/2012 г. и № 198/2012 г. и двете по описа на Специализираната прокуратура.

Закриване на заседанието – 14.51ч.

 

Изготвил: /п/:
Лидия Здравкова
Катя Симова

СЪГЛАСУВАЛ,
Тихомир Димитров:
Главен секретар на ВСС

Разпечатка от компютризираната система за гласуване на решенията по протокола. Гласуването е в съответствие с предложението на вносителя.

Публикуван на:
27.11.2020 г.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд