ДО
ЧЛЕНОВЕТЕ НА
ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ
НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ


УВАЖАЕМИ ЧЛЕНОВЕ НА ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ,

На основание чл. 33, ал. 1 от Закона за съдебната власт свиквам заседание на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на
3 февруари 2021 г. от 13.30 часа в заседателната зала в сградата на Висшия съдебен съвет, ул. „Eкзарх Йосиф” № 12, при следния

Д Н Е В Е Н   Р Е Д:


1. Проект на решение по предложението от изпълняващ функциите „административен ръководител – районен прокурор“ на Районна прокуратура – Добрич за оптимизиране щатната численост на органа.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
2. Проект на решение за определяне на изпълняващ функциите „административен ръководител - районен прокурор“ на Районна прокуратура - Кюстендил, поради изтичащ на 15.02.2021 г. мандат.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
3. Проект на решение по молбата на Валерий Николаев Панайотов за освобождаване от заеманата длъжност „следовател“ в Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура - Пазарджик, на основание чл. 165, ал. 1, т. 2 от ЗСВ.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
4. Проект на решение за придобиване статут на несменяемост на Христина Димчева Дамянова - Димитрова - прокурор в Окръжна прокуратура - Бургас.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
5. Проект на решение за извънредно атестиране на полковник Иво Иванов Петков - прокурор във Военно-апелативна прокуратура.
Внася: Комисия по атестиране и конкурси
* * *
6. Проект на решение по предложение за допълнение и изменение на решение по т. 16 от Протокол № 35/07.10.2020 г. на Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет.
Внася: Гергана Мутафова - член на Висшия съдебен съвет и ръководител на проект „Създаване на модел за оптимизация на съдебната карта на българските съдилища и прокуратури и разработване на Единна информационна система на съдилищата“

 

ЧЛЕНОВЕ НА
ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВСС:

1. Светлана Бошнакова ………………
2. Йордан Стоев ….….......……………
3. Огнян Дамянов................................


Публикувано на:
1 февруари 2021 г.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд