Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Главният прокурор на Република България връчи отличия „личен почетен знак първа степен – златен“ на Антони Кирилов Лаков и Сашо Станчев Иванов

27 ноември 2019 година

Заседанието на Прокурорската колегия на ВСС започна с връчване на отличия на прокурори и следователи, поощрени по реда на чл. 303 от Закона за съдебната власт.

Главният прокурор Сотир Цацаров връчи отличия – „личен почетен знак - първа степен златен“ на Антони Кирилов Лаков и Сашо Станчев Иванов, които към момента са освободени от заеманите длъжности в системата на Прокуратурата на Република България, поради навършване на 65-годишна възраст. Главният прокурор изрази благодарност и уважение към работата на магистратите от името на членовете на Прокурорската колегия.

Антони Лаков е бивш прокурор във ВКП е поощрен с решение на прокурорската колегия по протокол № 12/17.04.2019 г., а Сашо Станчев е бивш следовател в Следствения отдел на СГП. Той е поощрен с решение на колегията по протокол № 33/06.11.2019 г.

През м. юли 2019 г. Прокурорската колегия реши отличията на поощрените магистрати да бъдат връчвани на последното заседание на колегията за съответния календарен месец.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд