Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на Висшия съдебен съвет съгласува проект на постановление на Министерски съвет за изменение на Постановление № 240 от 24 септември 2019 г.

30 януари 2020 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет съгласува проект на постановление на Министерски съвет за изменение на Постановление № 240 от 24 септември 2019 г. за създаване на национален механизъм за мониторинг в областта на борбата с корупцията и организираната престъпност, съдебната реформа и независимостта на съдебната власт и на Съвет за координация и сътрудничество.

С решение по протокол № 16 от 24.06.2019 г Комисия по правни въпроси към Пленума на Висшия съдебен съвет изрази съгласие за участие на Висшия съдебен съвет, в качеството му на държавен орган като член на Съвета за координация и сътрудничество и предложи на Пленума на Висшия съдебен съвет да съгласува, на основание чл.32, ал. 3 от Устройствения правилник на Министерски съвет проекта на Постановлението на Министерски съвет. Пленумът на Висшия съдебен съвет изрази положително становище по проекта с решение по протокол № 21 от 12.09.2019 г.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд