СЪОБЩЕНИЯ И ОБЯВИ
Съобщения
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »

 

ОБЯВА

за участие в процедура на служба TAIEX на Европейската комисия за набиране на кандидати за международни наблюдатели в Международната операция за наблюдение на Албания, с краен срок 18 февруари 2020 г.

Приложено, може да намерите покана от служба TAIEX на Европейската комисия за набиране на кандидати за международни наблюдатели в Международната операция за наблюдение на Албания.

С настоящата процедура са обявени три вакантни позиции за международни наблюдатели в Международната операция за наблюдение на Албания, с краен срок за кандидатстване 18 февруари 2020 г.

Подробна информация за тези позиции може да намерите на https://eeas.europa.eu/delegations/albania/73483/call-eu-member-states-judges-and-prosecutors-15-years-service-their-national-judiciary_en. Всички кандидати следва да отговарят на изискванията за заемане на свободните позиция за международни наблюдатели в Международната операция за наблюдение на Албания, изброени в посочения линк.

Моля, при желание за участие в конкурса, изпращайте заявлението си на г-н Асен Захаридов, държавен експерт в дирекция „Координация по въпросите на ЕС“ на Министерския съвет на e-mail: A.Zaharidov@government.bg в срок до 17 ч. на 18 февруари 2020 г., заедно със следните документи:

1. Автобиография на английски език, в pdf формат, според европейския образец, който може да бъде изтеглен на следния адрес https://europass.cedefop.europa.eu/.

2. Мотивационно писмо на английски език в pdf формат.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд