Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС прие решения във връзка с упълномощаването на представляващия ВСС за подписване на анекси и договори

12 март 2020 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет възложи на представляващия ВСС да подпише със „Саламандър – АСО“ ООД договор за осъществяване на денонощна невъоръжена  физическа охрана на имот, находящ се в гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ № 82 (бивша техническа гимназия) и движимо имущество в него и осигуряване на пропускателен режим в сградата за срок от 12 месеца, на обща стойност в размер на 45 600 лв. без ДДС. Договорът със „Саламандър – АСО“ ООД е изтекъл на 28.02.2020 г., като необходимостта от осигуряване на охрана не е отпаднала.

Пленумът на Висшия съдебен съвет упълномощи представляващия ВСС да подпише анекс към договора за безвъзмездно предоставяне на правото на управление върху част от имот – частна държавна собственост, находящ се в гр. Русе, ул. „Муткурова“ № 30, представляващ гаражно паркомясто № 5, за нуждите на Окръжна прокуратура – Русе. Решението на Пленума на ВСС е във връзка с писмо от областния управител на област Русе по повод промяна на автомобила, за който се предоставя паркомястото.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд