Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС определи допълнително членове на изпитните комисии за младшите съдии в края на обучението им в НИП

28 април 2020 година

 Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет определи допълнително членове на изпитните комисии за младши съдии в края на обучението им в Националния институт на правосъдието, във връзка с направени отводи.

С решението са определени за редовни членове на изпитната комисия за младши съдии по гражданско право и процес Симеон Михов – съдия в Окръжен съд – Бургас, на мястото на Иваничка Константинова, и Пламен Чакалов – съдия в Окръжен съд Пловдив, на мястото на Константин Моллов.

Избрани са чрез жребий Десислава Попколева – граждански съдия в Софийски градски съд, и Силвия Павлова – граждански съдия в Окръжен съд - Русе, като резервни членове на изпитната комисия за младши съдии по гражданско право и процес.

За редовни членове на изпитната комисия за младши съдии по наказателно право и процес, са определени Христинка Христова-Божкова – съдия в Софийски градски съд, на мястото на Кристина Пунтева, и Йовка Казанджиева – съдия в Окръжен съд – Ловеч, на мястото на Румен Петров Лазаров.

Чрез жребий е излъчена Нели Батанова – наказателен съдия в Окръжен съд - Шумен, като редовен член на изпитната комисия за младши съдии по наказателно право и процес, на мястото на Атанас Маскръчки.

Определени чрез жребий са също Петя Дакова – наказателен съдия в Апелативен съд - Бургас, и Красимира Костова – наказателен съдия в Апелативен специализиран наказателен съд, като резервни членове на изпитната комисия за младши съдии по наказателно право и процес, на мястото съответно на Христинка Христова-Божкова и на Йовка Казанджиева.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд