Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът разпредели ползването на помещенията в съдебните палати в градовете Монтана, Велики Преслав, Елхово, Левски и Малко Търново

18 юни 2020 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет, на основание чл. 388, ал. 1, предложение първо от ЗСВ, във връзка с писмо от административния ръководител на Окръжен съд – Монтана, с приложено споразумение, съгласувано с административните ръководители на Окръжен съд – Монтана, Районен съд – Монтана, Окръжна прокуратура – Монтана и ОЗ „Охрана - Монтана“, разпредели ползването на помещенията в сградата на Съдебната палата в гр. Монтана между органите на съдебната власт и ОЗ „Охрана – Монтана“.

На посоченото основание и във връзка с писмо от административния ръководител на Районен съд – Велики Преслав, с приложен проект на споразумение, съгласуван от административните ръководители на Окръжна прокуратура – Шумен, началника на ОЗ „Охрана“ – Шумен и директора на РД гр. Варна – Агенция по вписванията, Пленумът на ВСС разпредели ползването на помещенията в административната сграда между

Районен съд – Преслав, Окръжна прокуратура – Шумен за нуждите на Териториално отделение – Велики Преслав и ОЗ „Охрана – Шумен“.

Пленумът на ВСС във връзка с писмо от административния ръководител на Районен съд – Елхово, с приложен съгласуван проект с административните ръководители на Районна прокуратура – Ямбол, ОЗ „Охрана“ – Ямбол и Агенция по вписванията, разпредели ползването на помещенията в административната сграда между районния съд, Окръжна прокуратура – Ямбол за нуждите на Териториално отделение Елхово към Районна прокуратура – Ямбол, Областното звено „Охрана“ и Агенцията по вписванията.

Пленумът разпредели ползването на помещенията в съдебната сграда в гр. Левски между Районния съд, Окръжна прокуратура – Плевен за нуждите на Териториално отделение – Левски към Районна прокуратура – Плевен, ОЗ „Охрана“ и Агенцията по вписванията. Решението е във връзка с писмо от председателя на Районен съд – Левски с приложен проект съгласуван с административните ръководители на посочените органи.

Пленумът на ВСС разпредели ползването на помещенията в административна сграда в гр. Малко Търново между Районен съд – Малко Търново, Окръжна прокуратура – Бургас за нуждите на Териториално отделение – Малко Търново към Районна прокуратура – Бургас, Служба по вписванията и Областно звено „Охрана – Бургас“, във връзка с писмо от председателя на Районен съд – Малко Търново с приложени споразумителни протоколи от административните ръководители на посочените органи.

Решенията ще бъдат изпратени съответно на административните ръководители на Окръжен съд – Монтана, Районен съд – Велики Преслав, Районен съд – Елхово, Районен съд – Левски и Районен съд – Малко Търново, за сведение и изпълнение и на главния прокурор на Република България, на разпореждане. С решението на Пленума на ВСС за разпределение на помещенията в съдебната сграда в гр. Велики Преслав, е отменено предходно решение по т. 58.I-4.1. от протокол № 26/07.11.2019 г.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд