Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС прие информация за разходите за командировки на членове на ВСС, председателите на върховните съдилища, Главния прокурор на Република България, главния инспектор на ИВСС и директора на НИП за IV -то тримесечие на 2020 г.

4 февруари 2021 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет одобри разходите за командировки на членовете на ВСС за IV-то тримесечие на 2020 г. в размер на 1 115,91 лв., както и на председателя на Върховния касационен съд в размер на 56,12 лв. Пленумът на ВСС прие за сведение информацията на председателя на Върховния административен съд, главния прокурор на Република България, главния инспектор на Инспектората към ВСС и директора на Националния институт на правосъдието, според която за посочения период не са им изплащани средства за командировки. Не са изплащани командировъчни пари и на членовете на ВСС, участващи и в управлението и/или изпълнението на дейности по европейски и международни програми.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд