Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Гласуването за избор на член на Висшия съдебен съвет от Общото събрание на следователите започна

20 март 2021 година

Днес, 20 март 2021 г., в 8.00 ч., в заседателната зала на Националната следствена служба, председателят на Избирателната комисия Павел Колмаков – следовател в Националната следствена служба, откри изборния ден за гласуване за избор на член на Висшия съдебен съвет от квотата на следователите. Право на участие в гласуването имат 426 следователи, като от тях 391 са заявили електронно дистанционно гласуване през интернет. Сред тях е и кандидатът Стефан Петров – следовател в Националната следствена служба.

Общото събрание продължава дистанционно в онлайн среда чрез видеоконферентна връзка от заседателната зала на Националната следствена служба, където са избирателната комисия и двете избирателни секции.

Изборният ден ще се излъчва в реално време на сайта на Висшия съдебен съвет в раздел: „Онлайн“, а чрез Единния информационен портал за електронно правосъдие може да се проследи в реално време и електронната избирателна активност.

На сайта на Висшия съдебен съвет, в раздел „Пресцентър“ периодично ще бъде подавана информация за избирателната активност на гласуващите - в 10.00 ч., 12.00 ч., 15.00 ч. и 18.00 ч..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд