Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
70,19 % е избирателната активност в Общото събрание на следователите за избор на член на Висшия съдебен съвет към 15:00 ч.

20 март 2021 година

Към 15:00 ч. Общата избирателна активност в Общото събрание на следователите за избор на член на Висшия съдебен съвет е 70,19%, като са гласували 299 следователи.

Чрез информационната система за електронно гласуване през интернет правото си на глас са упражнили 287 от следователите в страната, като избирателната активност е 73,40 %. Избирателната активност в системата за електронно гласуване може да се проследи в реално време на следния линк: https://evote.justice.bg/.

С хартиени бюлетини на място в заседателната зала на Националната следствена служба са упражнили правото си на вот 12 следователи, като избирателната активност 34,29%.

На сайта на Висшия съдебен съвет, в раздел „Пресцентър“ периодично се предоставя информация за избирателната активност на гласуващите, като следващата ще бъде в 18.00 ч.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд