Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС актуализира състава на изпитните комисии за младши съдии в края на обучението им в НИП

30 март 2021 година

Съдийската колегия актуализира състава на изпитните комисии за младши съдии в края на обучението им в Националния институт на правосъдието, във връзка с постъпили заявления за отвод на техни членове.

С решението е определена Петя Алексиева – граждански съдия в Софийски градски съд, за редовен член на изпитната комисия за младши съдии по гражданско право и процес, на мястото на Росен Парашкевов – съдия в Окръжен съд - Бургас.

Чрез жребий са определени за редовни членове на изпитната комисия за младши съдии по гражданско право и процес Валентина Димитрова граждански съдия в Окръжен съд - Разград, на мястото на Мария Аджемова- Василева, и Иванка Иванова – граждански съдия в Софийски градски съд, на мястото на Атанас Атанасов – съдия в Окръжен съд – Стара Загора.

За резервни членове на комисията са определени чрез жребий Габриел Йончев – граждански съдия в Окръжен съд - Видин, на мястото на Петя Алексиева – съдия в СГС, и Палма Тараланска-Петкова - граждански съдия в Окръжен съд – Окръжен съд - Русе, на мястото на Недялка Пенева – съдия в Окръжен съд - Бургас.

Съдийската колегия определи Мариета Маринова – наказателен съдия в Специализирания наказателен съд, за редовен член на изпитната комисия за младши съдии по наказателно право и процес, на мястото на Иван Бонев – съдия в Окръжен съд – Пловдив. Чрез жребий е определена Иваничка Славкова - наказателен съдия в Окръжен съд - Варна, за редовен член на изпитната комисия за младши съдии по наказателно право и процес, на мястото на полк. Георги Петров – съдия във Военен съд - София, а Даниела Иванова – наказателен съдия в Апелативния специализиран наказателен съд, като резервен член на мястото на Мариета Маринова – съдия в СпНС. За резервен член на комисията е избрана чрез жребий и Мирослава Тодорова – наказателен съдия в Софийски градски съд, на мястото на Цветан Цветков – съдия в Окръжен съд – Пловдив.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд