Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС актуализира Инвестиционната програма на ВСС за 2021 г.

8 април 2021 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет утвърди актуализирано поименно разпределение на разходите по § 51-00 „Основен ремонт на дълготрайни материални активи“, включващо увеличение на прогнозна сметна стойност и годишна задача за 2021 г. на обекти в гр. Батак и в гр. Луковит, и включване на нови обекти, чрез извършване на вътрешно-компенсирана корекция в рамките на § 51-00 „Основен ремонт на ДМА“ за 2021 г., като общата годишна задача за основен ремонт на ДМА в размер на 21 945 314 лв. остава непроменена, съгласно Приложение „Сметни стойности и разчети за финансиране на капиталовите разходи и трансфери през 2021 г.“.

Решението е предложено от комисия „Управление на собствеността“ към ПВСС. С него в програмата се добавят обект „Проектиране и извършване на основен ремонт и реконструкция на отоплителна, ВиК и електрическа инсталация в Учебна база „Цигов чарк“ – гр. Батак, и аксесорната му дейност за упражняване на строителен надзор и инвеститорски контрол, както и увеличение на прогнозната стойност на обект „Основен ремонт и преустройство на съществуваща пететажна сграда, находяща се в гр. Луковит“ за нуждите на Районен съд – Луковит.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд