Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС определи допълнително член на конкурсната комисия за повишаване в длъжност „съдия“ в окръжните съдилища – наказателна колегия

18 май 2021 година

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет определи Христо Крачолов – съдия в Апелативен съд – Пловдив, за редовен член на конкурсната комисия за повишаване в окръжните съдилища – наказателна колегия, на мястото на Милена Рангелова – съдия в Апелативен съд - Пловдив.

Колегията определи чрез жребий Светла Букова - съдия в Апелативен съд - София – наказателна колегия, за член на конкурсната комисия за повишаване в окръжните съдилища – наказателна колегия, на мястото на Христо Крачолов.

Решението е във връзка с получено заявление от съдия Рангелова за отвод от член на конкурсната комисия за повишаване в длъжност „съдия“ в окръжните съдилища – наказателна колегия, обявен с решение на Колегията по протокол № 21/02.07.2019 г. (обн. ДВ, бр. 53/05.07.2019 г. ).

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд