Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС насрочи за 8 и 15 юни 2021 г. обсъждането на Модел 4 за реформа на съдебната карта

18 май 2021 година

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет ще изслуша в заседание на 8 юни 2021 г. Доклад за Модел 4 за реформа на съдебната карта, изготвен от Боряна Димитрова и Красимир Шекерджиев – членове на ВСС и координатори по проект "Създаване на модел за оптимизация на съдебната карта на българските съдилища и прокуратури и разработване на Единна информационна система на съдилищата" по Оперативна програма „Добро управление“. В следващо заседание на 15 юни 2021 г. Колегията ще продължи с обсъждане на Модела.

Докладът ще бъде публикуван на интернет сайта на ВСС до 20 май 2021 г.

В тази връзка СК указа на административните ръководители на съдилищата, да публикуват на интернет страниците на съдилищата съобщения, че магистратите могат да се запознаят с него и да представят становища във ВСС в срок до 15 юни 2021 г. Преди това – в срок до 10 юни 2021 г., те могат да изпращат въпроси по Модела за реформа на съдебната карта, които ще бъдат публикувани на интернет сайта на ВСС.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд