Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет измени Класификатора на длъжностите в администрацията на Прокуратурата на Република България, в сила от 01 април 2021 г.

26 май 2021 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет измени Класификатора на длъжностите в администрацията на Прокуратурата на Република България, в сила от 01.04.2021 г. като текста: „За длъжностите „чистач“ и „пазач“ – ранговете на заварените съдебни служители, които са над III-ти ранг, запазват сумата на достигнатия към момента размер до изравняване с възнагражденията при следващи актуализации.“, да се чете: „Служителите, назначени на длъжности „чистач“ и „пазач“ достигнали I-ви и II-ри ранг, запазват достигнатия ранг до прекратяване на трудовото им правоотношение с ПРБ.“ Класификаторът е утвърден с решение по т. 6 от протокол № 15/28.04.2021 г. на Прокурорска колегия на Висшия съдебен съвет.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд