Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »

СЪОБЩЕНИЕ

Институтът за правни инициативи в Централна и Източна Европа (CEELI) в сътрудничество с Асоциацията на хърватските съдии организира 4 семинара по европейско наказателно и гражданско право през есента на 2021 г. Работният език на обученията ще бъде английски и ще бъде организиран симултанен превод на други езици в отделните семинари. Разходите за път, настаняване и дневни на участниците се поемат от CEELI.

Семинарите са предназначени за действащи наказателни и граждански съдии, ползващи един от работните езици на обученията и интересуващи се от темата им. Местата ще бъдат разпределени на принципа „първият по време е пръв по право“.

Заинтересованите лица могат да кандидатстват чрез изпращане директно от кандидата на писмо по електронна поща на лицето за контакт на адрес maria.gorodnycka@ceeli.eu. Пълна информация за обученията може да се намери в следните приложени документи:

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд