Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС включи членове на ВСС в състава на Комисията за изготвяне на Анализ за дейността на Апелативния специализиран наказателен съд и Специализирания наказателен съд

29 юни 2021 година

Съдийската колегията на Висшия съдебен съвет включи в състава на Комисията за изготвяне на Анализ за дейността на Апелативния специализиран наказателен съд и Специализирания наказателен съд Цветинка Пашкунова и Вероника Имова - членове на ВСС, след направени отводи от Севдалин Мавров и Боян Новански – членове на ВСС.

Колегията реши да бъдат уведомени определените с предходни решения в състава на Комисията Петя Шишкова и Жанина Начева - съдии във Върховния касационен съд - Наказателна колегия, Камен Иванов – съдия в Апелативен съд – София, полк. Генко Драгиев – съдия във Военно-апелативен съд и Милена Рангелова – съдия в Апелативен съд – Пловдив.

Колегията възложи на главния секретар на ВСС да представи доклад за резултати от работата на служителите в Администрацията на ВСС, определени да подпомогнат дейността на Комисията.

Колегията прие направените отводи от Янко Янков – заместник-председател ни ръководител на Наказателно отделение на Апелативен съд – Варна, Велина Антонова, Деница Стойнова, Веселин Ганев и Иван Ранчев – съдии в Апелативен съд – Пловдив, Павлина Димитрова и Георги Грънчев – съдии в Апелативен съд – Варна, както и Пламен Синков – и. ф. административен ръководител на Апелативен съд – Бургас.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд