Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС одобри изпълнението на плана за действие, във връзка с извършения одитен ангажимент за даване на увереност в Районен съд – Несебър

8 юли 2021 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет одобри изпълнението на утвърдения от и. ф. административен ръководител на Районен съд – Несебър план за действие, одобрен от Пленума на ВСС с решение по Протокол № 5/25.03.2021 г., съгласно предоставената писмена информация.

В доклад за проследяване изпълнението на плана за действие в районния съд е посочено, че за резултатите от извършения одитен ангажимент ОА/У – 2010 е изготвен окончателен одитен доклад, който е връчен на и. ф.  председателя на съда през месец февруари 2021 г. С решение на Пленума на ВСС от 25.03.2021 г. е одобрен план за действие, в който е отразено изпълнението на девет от дадените дванадесет препоръки и са посочени мерките за изпълнение на останалите три препоръки дадени в одитния доклад. През месец май 2021 г. и. ф. административният ръководител е уведомил ВСС за изпълнението на посочените в плана за действие мерки, като е приложил писмена информация удостоверяваща изпълнението.

Докладът за проследяване изпълнението на плана за действие ще бъде изпратен на и. ф.  административния ръководител на съда.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд