Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС откри процедури за избор на административни ръководители на 15 съдилища и определи нова дата за избор на административен ръководител-председател на Районен съд – Левски

20 юли 2021 година

 

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет на основание чл. 194а, ал. 1 от Закона за съдебната власт откри процедури за избор на административни ръководители на 15 органи на съдебната власт. Предстои провеждане на процедури за назначаване на председатели на свободните длъжности в окръжните съдилища в Благоевград и Русе, както и в районните съдилища в Ардино, Брезник, Гълъбово, Ихтиман, Мадан, Мездра, Нови пазар, Оряхово, Първомай, Средец, Тервел, Тетевен и Чепеларе.

В едномесечен срок от датата на обнародване на свободните длъжности в Държавен вестник, кандидатите могат да подават документи в администрацията на Висшия съдебен съвет, като приемът може да се осъществи и по пощата. Решението ще бъде обнародвано в Държавен вестник и ще бъде публикувано на интернет сайта на ВСС.

Съдийската колегия определи нова дата – 21.09.2021 г., за провеждане на събеседването, насрочено за 27.07.2021 г., с допуснатия кандидат в процедурата за избор на административен ръководител-председател на Районен съд – Левски.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд