Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на ВСС командирова трима прокурори като постоянни преподаватели в НИП

21 юли 2021 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на основание чл. 262, ал. 3 от Закона за съдебната власт и във връзка с решение на Управителния съвет на Националния институт на правосъдието, командирова трима магистрати като постоянни преподаватели по наказателно право и процес на кандидатите за младши прокурори и младши следователи за учебната 2021 – 2022 г. За срок от една година, считано от 15.09.2021 г. са командировани Нина Янева – прокурор в Софийска градска прокуратура, Искра Билярска – прокурор в Окръжна прокуратура – София, и Румяна Тозова-Пейчева – следовател в Национална следствена служба.

Прокурорската колегия прие за сведение информация относно приетите с решения на Управителния съвет на НИП оценки на Нина Янева – прокурор в Софийска градска прокуратура, Искра Билярска – прокурор в Окръжна прокуратура – София, и Румяна Тозова-Пейчева и Бисерка Стоянова – следователи в Национална следствена служба, за работата им като постоянни преподаватели за срока на командироването им в НИП, като същата се прилага към техните кадрови досиета.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд