Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »

И З В Л Е Ч Е Н И Е   ОТ   ПРОТОКОЛ

за проведен втори етап на конкурса за

длъжността“системен администратор” в отдел „Информационно обслужване”

в дирекция „Информационни технологии и съдебна статистика”, АВСС, проведен на 08.09.2021 г.

 

         ........................................................................................................

         ........................................................................................................

 

Във основа на проведеното събеседване с допуснатия кандидат за длъжността „Системен администратор” в отдел „Информационно обслужване” в дирекция „Информационни технологии и съдебна статистика”, АВСС и направената писмена проверка на теоретичните познания чрез тест, в резултат на извършеното оценяване и на основание чл. 8 от Вътрешните правила за провеждане на конкурси за назначаване, атестиране и повишаване в ранг на съдебните служители в администрацията на ВСС, кандидата за заемане на длъжността “Системен администратор” в отдел „Информационно обслужване” в дирекция „Информационни технологии и съдебна статистика“ в Администрацията на Висшия съдебен съвет, получи следните резултати:

 

  1. МАРТИНА МАРТИНОВА – 3,33 точки/оценка 2,66

 

В резултат от извършеното оценяване и на основание чл. 8 от Вътрешните правила за назначаване, атестиране и повишаване в ранг на съдебните служители в администрацията на Висшия съдебен съвет, Конкурсната комисия НЕ КЛАСИРА допуснатия до участие във втория етап на конкурса кандидат, получил оценка среден 2,66 по показателите, предварително определени и обявени от Конкурсната комисия.

 

На основание чл. 9 от Вътрешните правила за назначаване, атестиране и повишаване в ранг на съдебните служители в Администрацията на ВСС и на основание чл. 95, ал. 1 от Кодекса на труда, Конкурсната комисия представя на Главния секретар на Висшия съдебен съвет протокола от проведения конкурс и документите на участвалия кандидат и предлага на същия да ПРЕКРАТИ конкурса за длъжността „Системен администратор” в отдел „Информационно обслужване” в дирекция „Информационни технологии и съдебна статистика” в Администрацията на Висшия съдебен съвет.

 

 

 

    ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОНКУРСНАТА КОМИСИЯ:           /п/

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд