Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС одобри кандидатура в процедурата на ЕК за подбор на командироване национални експерти в OLAF

28 септември 2021 година

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет одобри/не одобри кандидатурата на Атанас Атанасов – съдия в Окръжен съд – Стара Загора, за участие в процедурата на Европейската комисия за подбор на командировани национални експерти в Европейската служба за борба с измамите (OLAF), за вакантна позиция OLAF-С-4. Съдия Атанасов е единствен кандидат в процедурата.

Функционалните характеристики на длъжността са свързани с укрепване капацитета на отдела за надзор над последващите действия, предприети от органите на ЕС и компетентните органи на държавите членки вследствие на препоръките на ОЛАФ; поддържане на връзка с тези национални органи и органи на ЕС, с цел постигане на по-добра защита на европейския бюджет и други.

Документите на кандидата ще бъдат предоставени на дирекция „Човешки ресурси“ в Министерство на външните работи за препращането им по съответен ред.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд