Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
СЪОБЩЕНИЕ ДО ДОПУСНАТИТЕ ДО УСТЕН ИЗПИТ КАНДИДАТИ В КОНКУРСА ЗА ПЪРВОНАЧАЛНО НАЗНАЧАВАНЕ НА ДЛЪЖНОСТ „СЪДИЯ“ В АДМИНИСТРАТИВНИТЕ СЪДИЛИЩА

Във връзка с насрочените в периода от 05.10.2021 г. до 12.10.2021 г. устни изпити по конкурса за първоначално назначаване на длъжност „съдия“ в административните съдилища, се уведомяват допуснатите кандидати, че през цялото време на провеждане на устните изпити ще се съблюдават предписанията и изискванията за неразпространение на COVID-19 и временно въведените противоепидемични мерки в страната съгласно Заповед № РД-01-748/02.09.2021 г. във връзка със Заповед № РД-01-743/31.08.2021 г. на министъра на здравеопазването.     

В тази връзка участниците следва да се запознаят подробно с УКАЗАНИЯ на конкурсната комисия за провеждане на устните изпити, публикувани тук, както и в раздела на конкурса.

Участниците следва да имат предвид и ЗАПОВЕД № ВСС-13609/30.09.2021 г. на главния секретар на Висшия съдебен съвет, с която се забранява достъпът до изпитната зала на кандидати:

- с видими симптоми на остри респираторни болести (повишена температура, кашлица, затруднено дишане и др.);

- лица, които отказват да извършат дезинфекция и да поставят предпазна маска.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд