Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС удължи срока за наем на помещения ползвани от ИВСС, разпредели ползването на съдебните палати в Горна Оряховица и Свищов, и определи член на Прокурорската колегия в състава на комисия „Управление на собствеността“

21 октомври 2021 година

Пленумът на ВСС упълномощи представляващия ВСС да подпише допълнително споразумение за удължаване с 3 години на срока на договора за наем с „БЪЛГАРИЯ ПЛАТИНУМ ГРУП“ ЕАД, считано от 01.12.2021 г., за нуждите на ИВСС. Наетия обект се намира в офис сграда в гр. София, ул. „Бачо Киро“ № 26-28-30.

По предложение от Прокурорската колегия Пленумът на ВСС определи Стефан Петров за член на комисия „Управление на собствеността“, която е в състав шестима членове на ВСС – по трима от Съдийската и от Прокурорската колегии.

Извършено бе и разпределение на ползването на помещенията в съдебните сгради на Районен съд – Горна Оряховица и на Районен съд – Свищов между съответните органи, ползващи сградите. В тази връзка са представени съгласувани проекти подписани от административните ръководители на съответните органи на съдебната власт, регионалните дирекции „Охрана“ и структурите на Агенцията по вписванията.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд