Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет атестира и повиши на място в по-горен ранг няколко магистрати

21 декември 2021 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, на основание чл. 196, ал. 1, т. 2 от Закона за съдебната власт проведе атестиране за придобиване статут на несменяемост на Мариана Калудова - прокурор в Районна прокуратура – Бургас, Катя Добрева - прокурор в Районна прокуратура – Стара Загора, Пламен Чобанов - прокурор в Районна прокуратура – Пловдив и Стефан Радев - прокурор в Районна прокуратура – Варна, с комплексна оценка от атестирането „Много добра” и на основание чл. 207, ал. 1 от ЗСВ, изброените прокурори придобиват статут на несменяемост, считано от датата на вземане на решението.

Периодично е атестиран Румен Николов - прокурор в Районна прокуратура – Велико Търново с комплексна оценка „Много добра”.

Колегията повиши, на основание чл. 234 от ЗСВ, Ралица Драганова - прокурор в Районна прокуратура - Русе, с ранг „прокурор в ОП“, на място в по- горен ранг „прокурор в АП“, считано от датата на вземане на решението.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд