Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС не прие решение по искането на председателя на СпНС за довършване на наказателни дела започнати с участие съдия, избран за административен ръководител на Районен съд - Трявна

18 януари 2022 година

 

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет не прие решение по искането на административния ръководител на Специализирания наказателен съд да се възложи на Пламен Евгениев - административен ръководител на Районен съд – Трявна, да довърши започнатите до 18.11.2021 г. с негово участие дела в Специализирания наказателен съд.

Пламен Евгениев е избран за административен ръководител на Районен съд – Трявна с решение на Съдийската колегия по протокол № 43/30.11.2021 г., като е встъпил в длъжност на 20.12.2021 г.

Той е бил съдия в Специализирания наказателен съд, като след спечелен конкурс на 18.11.2021 г. е встъпил като прокурор в Апелативна специализирана прокуратура. От посочената дата до 30.11.2021 г., включително, той е бил в платен годишен отпуск.

Решението на Съдийската колегия ще бъде изпратено на административния ръководител на Специализирания наказателен съд.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд