Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на ВСС назначи заместник-районни прокурори в районните прокуратури във Враца и Стара Загора

16 март 2022 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет на основание чл. 160, във връзка с чл. 168, ал. 3 от Закона за съдебната власт, назначи Емилиян Костов – прокурор в Районна прокуратура – Враца, на длъжност „заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор“ на Районна прокуратура – Враца, считано от датата на встъпване в длъжност.

Той има  над 13 години юридически стаж в органите на съдебната власт. С решение на Прокурорската колегия на ВСС по протокол № 8/29.06.2016 г. е назначен на длъжност „прокурор“ в Районна прокуратура – Оряхово, а считано от 01.01.2021 г. е прокурор в Окръжна прокуратура – Враца.

На посочените основания Колегията назначи Диана Халачева – прокурор в Районна прокуратура – Стара Загора, на длъжност „заместник на административния ръководител – заместник-районен прокурор“ на Районна прокуратура – Стара Загора, считано от датата на встъпване в длъжност.

Тя има над 24 години юридически стаж в органите на съдебната власт. В периода 2005 – 2006 г. е заемала длъжност „следовател“ в Окръжна следствена служба – Стара Загора, а считано от 01.05.2006 г. е прокурор в Районна прокуратура – Стара Загора.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд