Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС упълномощи представляващия ВСС да подпише договори за наем

24 март 2022 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет възложи на представляващия ВСС да сключи със „Саламандър – АСО“ ООД договор за изпълнение на услуга с предмет „Осъществяване на физическа охрана на сграда, находяща се в гр. София, бул. „Александър Стамболийски“ № 82, за срок от 12 месеца на стойност 47 760 лв. без включен ДДС или 57 312 лв. с включен ДСС, с право да го изменя и прекратява.

С решение на ПВСС е дадено съгласие да бъде удължен срокът на ползване от страна на ВСС на имот в гр. София, ул. „Съборна“ № 7, като се сключи договор за наем с „Транслат“ АД, за нуждите на Административен съд – София-област, Окръжна прокуратура – София и ВСС, за 2 години, считано от 01.04.2022 г., при наемна месечна цена в размер на 32 349,20 евро месечно, или 13,50 евро на кв. м, без включен ДСС, като сумата се фактурира с ДСС.

Пленумът упълномощи представляващия ВСС да сключи, измени и прекрати договор за наем с „Транслат“ АД за предоставяне за временно и възмездно ползване на ВСС на посочения имот.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд