Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС възложи на представляващия ВСС да проведе обществена поръчка за извършване на преводи за нуждите на ВСС

24 март 2022 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет възложи на представляващия ВСС да организира и проведе обществена поръчка по реда на глава 26 от Закона за обществените поръчки, на основание чл. 186, във връзка с чл. 20, ал. 3, т. 2 от ЗОП, с предмет „Извършване на устни и писмени преводи за нуждите на ВСС“, за срок до 1 година с прогнозна стойност в размер на 30 000 лв. без ДДС и 36 000 лв. с ДДС, както и да възложи същата, като подпише договор с избрания изпълнител или да прекрати поръчката, както и с право по чл. 7, ал. 1 от ЗОП и чл. 11, ал. 2, т. 8 от Правилника за организация на дейността на ВСС и неговата администрация, да определи длъжностно лице от ВСС за възложител, с правата, предоставени му с настоящото решение.

Необходимостта от възлагане на обществената поръчка е във връзка с взаимоотношенията на ВСС със структурите на Европейския съюз, със структурите на Съвета на Европа, с други международни организации и партньори, както и предвид други дейности и документи.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд