СЪОБЩЕНИЯ И ОБЯВИ
Съобщения
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »

СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми колеги,

Председателите на Консултативният съвет на европейските съдии, Консултативният съвет на европейските прокурори и Европейската комисия за ефективност на правосъдието ви канят да се присъедините към платформата за самопомощ „Basecamp“, създадена по инициатива на Съвета на Европа и да разпространите тази информация сред вашите колеги. Платформата е предназначена за улесняване на комуникацията с нуждаещи се украински съдии и прокурори, като на нея те могат да уточнят местонахождението си и да поискат помощ и съвет.

Чрез нея всеки български съдия, прокурор или следовател, който желае да се присъедини към нея, може да се свърже с basecamp.enrollment@gmail.com, за да получи личен линк с покана, след което ще има възможност да осъществи пряк контакт със свои колеги от Украйна, които се нуждаят от помощ. Езикът, който ще се използва, е английски, а модераторът на тази платформа ще осигури превод на украински при поискване.

Текстът на писмото на председателите на Консултативният съвет на европейските съдии, Консултативният съвет на европейските прокурори и Европейската комисия за ефективност на правосъдието можете да намерите на български език тук, а на английски – тук.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд