Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС прие годишния доклад за дейността по вътрешен одит в системата на съдебната власт през периода 01.01.2021 г. - 31.12.2021 г.

12 май 2022 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет прие годишния доклад за дейността по вътрешен одит в системата на съдебната власт през периода 01.01.2021 г. - 31.12.2021 г. Той ще бъде включен в годишния доклад за финансовото управление и контрол и вътрешния одит на Висшия съдебен съвет за 2021 г. и ще бъде изпратен на Народното събрание и Сметната палата. Информацията за резултатите от изпълнението на одитните ангажименти за увереност в съдилищата през 2021 г., ще бъде предоставена на административните ръководители на органите на съдебната власт. Докладът съдържа обобщена информация за дейността по вътрешен одит, осъществявана във ВСС и в Прокуратурата на Република България. Представени са изпълнението на годишния план за дейността по вътрешен одит, резултатите от изпълнението на одитните ангажименти, основни изводи за функционирането на системите за финансово управление и контрол на съдебната система, както и изпълнението на програмата за осигуряване на качеството и предложения за развитие на дейността по вътрешен одит за следващия отчетен период.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд