Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет допълнително определи членове на изпитните комисии за младши прокурори в края на обучението им в НИП и за първоначално назначаване на длъжност „следовател“

25 май 2022 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет допълнително определи чрез жребий Дочо Дочев – прокурор в Апелативна специализирана прокуратура, за резервен член на изпитната комисия за младши прокурори в края на обучението им в Националния институт на правосъдието. Той е избран на мястото на Анна Викова – заместник окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Пловдив, поради направен отвод.

Колегията определи Илия Илиев – следовател в Националната следствена служба, за редовен член на конкурсната комисия за първоначално назначаване на длъжност „следовател“ в следствените отдели в окръжните прокуратури, на мястото на направилия отвод Младен Петров – следовател в НСлС.

Чрез жребий е избран Веселин Иванов – следовател в Националната следствена служба за резервен член на конкурсната комисия за първоначално назначаване на длъжност „следовател“ в НСлС, на мястото на Илия Илиев – следовател в същия орган на съдебната власт.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд