Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на Висшия съдебен съвет взе решение по преразпределението на администрацията на ВСС

26 юли 2022 година

 

Пленумът на Висшия съдебен съвет премести служителите на Администрацията на ВСС, настаненни в административната сграда на улица „Съборна“ и в сградата на улица „Екзарх Йосиф“, гр. София, в сградата на улица „Г. С. Раковски“ , както следва - дирекция „Вътрешен одит“ към Пленума на Висшия съдебен съвет, дирекция „Международна дейност“ към администрацията на Висшия съдебен съвет, отдел „Обществени поръчки“, дирекция „Правна“ към администрацията на Висшия съдебен съвет, служители от отдел „Човешки ресурси, административно обслужване и класифицирана информация“, дирекция „Човешки ресурси, административно и техническо обслужване и класифицирана информация“ към администрацията на Висшия съдебен съвет, както и служители от отдел „Информационно обслужване“, дирекция „Информационни технологии и съдебна статистика“ към администрацията на Висшия съдебен съвет.

Пленумът възложи на главния секретар на ВСС да организира дейностите по преместване на служителите от посочените звена в срок до 30.08.2022 г., ведно с архивната им документация. Пленумът указа на административните ръководители на Административен съд – София-област и на Софийска окръжна прокуратура, при наличие на необходимост от допълнителни помещения в сградата на улица „Съборна“ в срок до 30.08.2022 г. да представят мотивирани предложения до Комисия „Управление на собствеността“ към Пленума на Висшия съдебен съвет.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд