Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет командирова двама прокурори като постоянни преподаватели по наказателно право и процес на кандидатите за младши прокурори за съдебната учебна 2022-2023 г.

27 юли 2022 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет командирова на основание чл. 262, ал. 3 от ЗСВ и във връзка с решение на Управителния съвет на Националния институт на правосъдието по Протокол № 127/18.07.2022 г., т. 6, Нина Янева - прокурор в Апелативна прокуратура – София и Искра Билярска - прокурор в Окръжна прокуратура - София, като постоянни преподаватели по наказателно право и процес на кандидатите за младши прокурори за съдебната учебна 2022-2023 г., за срок от една година, считано от 15.09.2022 г.

Колегията прие за сведение информацията относно приетите с решения на Управителния съвет на НИП по Протокол № 127/18.07.2022 г., т. 2, т. 3 и т. 4 оценки на Нина Янева - прокурор в Апелативна прокуратура - София, Искра Билярска - прокурор в Окръжна прокуратура - София и Румяна Тозова - Пейчева - следовател в Национална следствена служба, за работата им като постоянни преподаватели са срока на командироването им в НИП, като същата ще се приложи към кадровите досиета на магистратите.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд