Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Първият по рода си турнир по тенис на корт за съдебната власт „Temida tennis tournament“ ще се проведе от 30 септември до 2 октомври в Бургас

15 септември 2022 година

Главният секретар на Висшия съдебен съвет с подкрепата на председателя на Върховния касационен съд, председателя на Върховния административен съд, както и на главния прокурор на Република България, организира турнир по тенис на корт за съдебната власт „Temida tennis tournament“. Той ще се проведе на 30 септември, 1 и 2 октомври 2022 г. на кортовете на тенис клуб „Ника“, гр. Бургас, кв. Сарафово.

За участие в турнира се допускат съдии, прокурори, следователи и съдебни служители, изпратили заявки на електронен адрес: secr.g@vss.justice.bg. Те следва да съдържат имената на участника, месторабота и длъжност, както и мобилен телефон и e-mail.

Крайният срок за заявяване на участие е 19 септември 2022 г. /понеделник/.

Турнирът ще се проведе във формат мъже и жени, сингъл и двойки с групова фаза. Предвидено е откриването да бъде на 30 септември в 14.00 ч., а първите мачове да започнат в 15:00 ч.

На третия ден от „Temida tennis tournament“ в 10.00 ч., ще се проведат финалните мачове и награждаването на финалистите, с което събитието ще бъде официално закрито.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд