Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на ВСС назначи заместници на административните ръководители на Софийска районна прокуратура и на районните прокуратури в Ботевград, Самоков, Видин и Габрово

21 септември 2022 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет назначи, на основание чл. 160, във връзка с чл. 168, ал. 3 от ЗСВ, Мима Куцкова-Дамянова – прокурор в Софийска районна прокуратура за заместник административен ръководител, считано от датата на встъпване в длъжност.

За заместник- районен прокурор на Районна прокуратура – Ботевград е назначена Марина Кочева – прокурор в Районна прокуратура – Ямбол, като Колегията определи, на основание чл. 30, ал. 5, т. 4 от ЗСВ, втора щатна длъжност „заместник на административния ръководител - заместник-районен прокурор“ на Районна прокуратура – Ботевград чрез трансформиране на една длъжност „прокурор" от щата на органа. Да заеме длъжността, Колегията назначи Христо Христов - прокурор в същата.

Колегията определи една щатна длъжност „заместник на административния ръководител - заместник-районен прокурор“ на Районна прокуратура – Самоков чрез трансформиране на една длъжност „прокурор" от щата на органа. Да заеме длъжността, Колегията назначи Десислава Стоименова – прокурор в същата.

Определена е и втора щатна длъжност „заместник на административния ръководител - заместник-районен прокурор“ на Районна прокуратура – Видин чрез трансформиране на една длъжност „прокурор" от щата на органа, като за заемане на длъжността е назначена Райна Петрова – прокурор в Районна прокуратура – Монтана.

За заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Габрово е назначена Даниела Йовчева – прокурор в същата.

Всички назначения са считани от датата на встъпване в длъжност.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд