Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет връчи отличия на двама поощрени прокурори

28 септември 2022 година

С тържествено връчване на отличия на Георги Манасиев, освободен поради навършване на пенсионна възраст от заеманата длъжност „прокурор“ в Районна прокуратура – Варна и на Милчо Генжов - освободен на същото основание от заеманата длъжност „административен ръководител-окръжен прокурор“ на Окръжна прокуратура – Габрово, започна днес заседанието на Прокурорската колегия на ВСС.

Отличията бяха връчени от Светлана Бошнакова, като г-н Манасиев е поощрен с „личен почетен знак втора степен - сребърен“ за безупречно и високо професионално изпълнение на служебните си задължения по всички показатели за постигане на бързина и качество на постановените актове, а г-н Генжов с „личен почетен знак първа степен - златен“ за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества.

Главният прокурор на Република България – Иван Гешев им пожела здраве и им благодари за работата през годините в интерес на Прокуратурата и на българските граждани.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд