Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС одобри разходите за командировки на членовете на ВСС, на председателя на ВАС, на главния прокурор и на главния инспектор на ИВСС за третото тримесечие на годината

27 октомври 2022 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет одобри разходите за командировки на членовете на Висшия съдебен съвет за третото тримесечие на 2022 година, които са в размер на 1 351,32 лв.

Пленумът одобри също разходите за командировки за периода на председателя на Върховния административен съд в размер на 207,93 лв., на главния прокурор – в размер на 110 лв., както и на главния инспектор на Инспектората към ВСС в размер на 650 лв.

ПВСС прие за сведение информацията на председателя на Върховния касационен съд и на директора на Националния институт на правосъдието, от която е видно, че не са им изплащани средства за командировки за третото тримесечие на 2022 г.

За сведение е приета също информацията за членовете на ВСС, участващи и в управлението и/или изпълнението на дейности по европейски и международни програми, според която не са им изплащани средства за командировки за посочения период.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд