Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на ВСС откри процедури за избор на административни ръководители в 4 съдилища и насрочи изслушването на кандидатите за Районен съд - Левски

29 ноември 2022 година

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет на основание чл. 167, ал. 2, във връзка с чл. 194а, ал. 1 от Закона за съдебната власт, откри процедури за избор на административни ръководители в четири съдилища.

Длъжността е свободна в Административен съд – Пазарджик, в Окръжен съд – Русе, в Районен съд – Пазарджик и в Районен съд – Стара Загора.

Предложения за назначаване на административни ръководители на съответния орган на съдебната власт могат да се направят в едномесечен срок от датата на обнародване на свободните длъжности в Държавен вестник. Те се подават в администрацията на ВСС, по електронен път с квалифициран електронен подпис на официалния имейл адрес на ВСС – vss@vss.justice.bg, или чрез лицензиран пощенски оператор на официалния адрес на ВСС.

Решението ще бъде обнародвано в Държавен вестник и публикувано на интернет страницата на ВСС.

Колегията определи дата – 07.02.2023 г., за провеждане на събеседване с допуснатите двама кандидати в процедурата за избор на административен ръководител в Районен съд – Левски.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд