Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на ВСС прие за сведение заповеди на административни ръководители, с която се обръща внимание на прокурори в районните прокуратури в Монтана, Варна и София

18 януари 2023 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет прие за сведение заповед на административния ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Монтана, с която на основание чл. 327, ал. 1 от Закона за съдебната власт, е обърнато внимание на Пепа Йорданова-Даскалова – прокурор в Районна прокуратура – Монтана.

Колегията прие за сведение заповед на административния ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура – Варна, с която на основание чл. 327, ал. 1 от ЗСВ, е обърнато внимание на Марин Маринов – прокурор в Районна прокуратура – Варна.

За сведение е приета заповед на административния ръководител – районен прокурор на Софийска районна прокуратура, с която на същото основание е обърнато внимание на Мариела Костова – прокурор в СРП.

Заповедите на тримата административни ръководители са приложени на основание чл. 327, ал. 3 от ЗСВ, ведно с решенията на колегията, към кадровото дело на всеки от прокурорите.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд