Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет връчи отличия на двама поощрени прокурори

25 януари 2023 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет започна заседанието си днес с тържествено връчване на отличия на Тодор Мерджанов – освободен от заеманата длъжност „прокурор“ във Върховна административна прокуратура и на Николай Соларов – освободен от заеманата длъжност „прокурор“ във Върховна касационна прокуратура. Двамата са поощрени с отличие „личен почетен знак първа степен-златен“ за проявен висок професионализъм, безупречно и образцово изпълнение на служебните задължения и високи нравствени качества. Отличията бяха връчени от г-н Стефан Петров.

Г-н Соларов изрази благодарност към Прокурорската колегия, като сподели, че най-хубавите години от кариерата му са свързани с Прокуратурата. Г-н Мерджанов, сподели че работата му в Прокуратурата е била в полза на държавата и пожела на членовете на Прокурорската колегия ползотворна работа в защита на прокурорите и повишаване доверието на обществото в институцията Прокуратура на Република България.

Главният прокурор на Република България Иван Гешев им пожела здраве и сподели, че се гордее с тях и тяхната работа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд