Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на ВСС се произнесе във връзка с отводи от участие в конкурсните комисии в конкурсите за преместване и първоначално назначаване на длъжност „прокурор“ в районните прокуратури

8 февруари 2023 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет определи Искра Ганева - прокурор в Окръжна прокуратура - Плевен, за редовен член на конкурсната комисия за преместване на длъжност „прокурор“ в районните прокуратури, на мястото на Димитър Димитров прокурор в Окръжна прокуратура – Добрич. За резервен член на конкурсната комисия чрез жребий е определен Иван Спиров – прокурор в Окръжна прокуратура – Пловдив.

Колегията определи проф. д.н. Иван Сълов - хабилитиран учен по наказателноправни науки в Русенски университет „Ангел Кънчев“, за редовен член на конкурсната комисия за преместване на длъжност „прокурор“ в районните прокуратури, на мястото на доц. д-р Мирослава Манолова от Софийски университет „Св. Климент Охридски". За резервен член на конкурсната комисия чрез жребий е определен проф. д-р Пламен Панайотов - хабилитиран учен по наказателноправни науки в Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Колегията определи Тереза Скорчева - Витанова - прокурор в Софийска градска прокуратура, за редовен член на конкурсната комисия за първоначално назначаване на длъжност „прокурор“ в районните прокуратури, на мястото на Деян Петров - прокурор в Окръжна прокуратура - Бургас. За резервен член на конкурсната комисия чрез жребий е определен Емилиян Грънчаров – прокурор в Окръжна прокуратура – Русе.

Доц. д-р Красимир Манов - хабилитиран учен по наказателноправни науки в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, е определен за редовен член на конкурсната комисия за първоначално назначаване на длъжност „прокурор“ в районните прокуратури, на мястото на доц. д-р Юлиана Матеева - хабилитиран учен по наказателноправни науки във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“. За резервен член на конкурсната комисия чрез жребий е определена доц. д-р Екатерина Салкова - хабилитиран учен по наказателноправни науки в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд