Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Пленумът на ВСС възложи на представляващия ВСС да проведе обществена поръчка за канцеларски материали и консумативи

16 февруари 2023 година

Пленумът на Висшия съдебен съвет възложи на представляващия ВСС да организира и проведе процедура „публично състезание“ за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Доставка на канцеларски материали и офис консумативи за нуждите на ВСС и неговата администрация“ с три обособени позиции – за доставка на копирна хартия, за доставка на канцеларски материали и офис консумативи, както и за канцеларски материали и офис консумативи за нуждите на конкурсите, провеждани по Закона за съдебната власт. Поръчката е за срок от 24 месеца при прогнозна стойност 132 000 лв. с ДДС.

Нейното провеждане е необходимо във връзка с увеличения обем на работата в администрацията на ВСС и повишаването на цените на стоките и услугите. Поради увеличения брой конкурси, провеждани по Закона за съдебната власт, канцеларските материали и офис-консумативи по настоящия договор са изчерпани в по-кратки срокове, преди изтичането на договорения срок, което налага възлагането на тази обособена позиция, преди сключване на договори с избраните изпълнители по другите две.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд