Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет определи датата, часа и мястото на провеждане на писмените изпити по конкурсите за младши прокурори и за младши следователи

22 февруари 2023 година

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет определи 29 април 2023 г. (събота) за дата за провеждане на писмения изпит по конкурса за младши прокурори в районните прокуратури. Изпитът ще започне в 9.00 ч. в зали 255, 272 и 292 на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, бул. „Цар Освободител" № 15, гр. София.

Относно провеждане на писмения изпит по конкурса за младши следователи в следствените отдели в окръжните прокуратури, Колегията определи да се проведе на 30 април 2023 г. (неделя), от 9.00 ч. в зали 255, 272 и 292 на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

Решенията ще се обнародват в „Държавен вестник“, публикуват в един централен всекидневник, както и на интернет страницата на Висшия съдебен съвет.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд