Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Прокурорската колегия на ВСС взе решения във връзка с отводи от членове на конкурсните комисии в конкурсите за младши прокурори в районните прокуратури и за младши следователи в следствените отдели в окръжните прокуратури

15 март 2023 година

Колегията допълни доц. д-р Ралица Костадинова от Нов български университет, поименния списък на хабилитирани учени по наказателноправни науки, по конкурса за младши прокурор в районните прокуратури и по конкурса за младши следователи в следствените отдели в окръжните прокуратури.

Колегията  определи Радослав Градев - прокурор в Окръжна прокуратура - Русе, за редовен член на конкурсната комисия за младши прокурори в районните прокуратури, на мястото на Манол Манолов - прокурор в Окръжна прокуратура - Бургас. Чрез жребий е определен Дойчо Тарев – прокурор в Окръжна прокуратура – Плевен, за резервен член на конкурсната комисия, на мястото на Радослав Градев.

Доц. д-р Николета Кузманова - хабилитиран учен по наказателноправни науки в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ е определена за редовен член на конкурсната комисия за младши прокурори в районните прокуратури, на мястото на доц. д-р Славка Димитрова - Симеонова - хабилитиран учен по наказателноправни науки в Бургаски свободен университет, като чрез жребий е определен доц. д-р Красимир Манов –Софийски университет „Св. Климент Охридски“ за резервен член на конкурсната комисия, на мястото на доц. д-р Николета Кузманова.

На мястото на Ангел Панков - прокурор в Окръжна прокуратура – Пазарджик, определена чрез жребий е Христина Христова – прокурор в Софийска граска прокуратура, за редовен член на конкурсната комисия за младши прокурори в районните прокуратури.

Във връзка с конкурса за младши следователи в следствените отдели в окръжните прокуратури, Колегията определи чрез жребий Пламен Китов – следовател в Национална следствена служба за редовен член на конкурсната комисия за младши следователи в следствените отдели в окръжните прокуратури, на мястото на Петя Попова, Красимир Кръстев – следовател в Национална следствена служба, на мястото на Владимир Дешев и Румяна Тозова-Пейчева – следовател в Националната следствена служба, на мястото на Чавдар Ангелов – следовател в Национална следствена служба.

За резервен член на комисията чрез жребий е определен Мариан Маринов – следовател в Национална следствена служба, на мястото на Силвия Танева - следовател в Национална следствена служба.

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд