Пресцентър
Новини
Интранет (Служебни страници)
Форма за контакт с ВСС
Анкети
Ръководства, наръчник и помагало по проект на ВСС
Магистратски форум за права на човека
Електронно съобщаване и призоваване
Съдебна мрежа по наказателни дела
Съдебна мрежа по граждански и търговски дела
Норвежки финансов механизъм 2014-2021
Добро управление
Норвежки финансов механизъм
Прочети повече тук »
Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет допълни одобрения списък на хабилитираните учени, които да вземат участие в конкурсната комисия за преместване на длъжност „съдия“ в районните съдилища

28.03.2023 година

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет  допълни поименния списък на хабилитираните учени, които да вземат участие в конкурсната комисия по обявения конкурс за преместване на длъжност „съдия“ в районните съдилища, като включи доц. д-р Славка Димитрова-Симеонова – хабилитиран учен по наказателноправни науки в Бургаския свободен университет и доц. д-р Красимир Коев – хабилитиран учен по гражданскоправни науки в Бургаския свободен университет. Списъкът е одобрен с решение на Колегията по пр. № 6/21.02.2023 г., т. 12.2 и допълнен с решение по пр. № 9/14.03.2023 г., т. 9.2.

Колегията определи проф. д-р Добринка Чанкова за редовен член на конкурсната комисия на мястото на проф. д.н. Георги Иванов – хабилитиран учен по гражданскоправни науки в Русенски университет "Ангел Кънчев", поради постъпил отвод.

Чрез жребий за резервен член е определен проф. д-р Ангел Калайджиев – хабилитиран учен в СУ „Свети Климент Охридски“, на мястото на проф. д-р Добринка Чанкова.

 

Календар
Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд